Frigoriferë me vorbull

Whirlpool është i pajisur me një sistem Total No Frost. Prania e një sistemi të tillë promovon ventilimin. Shkrirja nuk mund të bëhet për shkak të uljes së nivelit të lagështisë që sigurohet në frigorifer. Prandaj, akulli nuk formohet në frigorifer gjatë punës. Për të siguruar që temperatura në të gjitha pjesët e frigoriferit është uniforme dhe optimale, sigurohet sistemi Multiflow. Ndarja e frigoriferit gjithashtu mund të ruajë ushqime të tilla si peshk dhe mish. Në të njëjtën kohë, ata do të ruajnë freskinë e tyre për një kohë të gjatë. Kjo ndarje furnizohet me një temperaturë më të ulët, dhe gjithashtu ka një lagështi të zvogëluar. Lagështia në dhomën e frigoriferit mund të rregullohet në mënyrë të tillë që të jetë optimale si për ruajtjen e frutave dhe perimeve. Për ruajtjen e bimëve të freskëta, sigurohet një kontroll automatik i lagështisë.
Frigoriferi ka një raft shtesë Space Plus. Mund të refuzohet. Kjo menjëherë krijon hapësirë ​​të mjaftueshme për ruajtjen e pesë shisheve. Nëse është e nevojshme të krijoni më shumë hapësirë ​​për produktet, atëherë zakonisht mund të rritet. Sa për të gjitha raftet e tjera në frigoriferin Whirlpool, ato mund të rregullohen sipas nevojës. Për frutat dhe perimet, frigoriferi ka një raft me një ndarje të rregullueshme. Vëllimi i kësaj kutie është 32 litra. Ndarësi i rrëshqitshëm në këtë sirtar do të ndihmojë në rregullimin e hapësirës për fruta të ndryshme dhe ushqime delikate.
Frigoriferët me dyer Whirlpool janë të pajisura me një sistem akulli kubik. Ky është Kubi i Lehtë. Enë është projektuar në mënyrë që asnjë pikë e vetme e ujit të mos derdhet prej saj. Për shkak të faktit se ena është e një lloji të mbyllur, akulli nuk do të thithë aromat e huaja. Në rast se jo të gjithë sirtarët dhe raftet janë mbushur në frigorifer, sistemi kalon automatikisht në ato rafte ku vendoset ushqimi. Kjo kursen energji.
Fanshtë siguruar një ventilator për qarkullim më të mirë të ajrit në dhomën e frigoriferit. Të gjitha raftet e frigoriferëve janë prej qelqi të zbutur. Edhe nëse ndodh fakti që disa produkte rrjedhin, lëngu nuk do të marrë ato produkte që ndodhen më poshtë. Frigoriferët krah për krah kanë gjithmonë në dispozicion ujë të ftohtë dhe akull. Në të njëjtën kohë, para se të ftohet, uji i nënshtrohet pastrimit, i cili heq të gjitha papastërtitë prej tij.

Frigoriferë me vorbull
Frigoriferë me vorbull
Frigoriferë me vorbull
Frigoriferë me vorbull Frigoriferë me vorbull Frigoriferë me vorbullHome | Articles

December 3, 2022 05:07:29 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting