Frigoriferë me madhësi të vogël për përdorim në hapësira të vogla

Ky artikull është për pronarët e kuzhinave të vogla dhe ata që janë në kërkim të një frigorifer të vogël. Kjo temë është e rëndësishme për shumë prej nesh, pasi madhësia e shumicës së kuzhinave standarde lë për të dëshiruar.
Nëse thelloheni në temën e frigoriferëve për kuzhina me madhësi të vogël në më shumë detaje, atëherë ia vlen të ndaloni vëmendjen tuaj në frigoriferë të ngushtë, të cilët në të njëjtën kohë mbeten mjaft të gjerë dhe me cilësi të lartë. Dhe përveç kësaj, ato janë gjithashtu relativisht të lira. Ka frigoriferë vetëm 48 cm të gjerë! Këto modele janë më të përshtatshme për familjet e vogla. Vëllimi i dhomës në një frigorifer të tillë është nga 102 në 185 litra. Më shpesh në frigoriferë modernë, sistemi i shkrirjes është automatik (sistemi pikues). Raftet e qelqit të përforcuar të zbutur zakonisht rregullohen nga lartësia. Ashtë një ide e mirë nëse raftet mbrohen me një bordurë plastike për t'ju mbrojtur nga lëngu i derdhur aksidentalisht. Në pjesën e poshtme, zakonisht ka një enë për fruta dhe perime. Në dyert e frigoriferëve të tillë, raftet e ballkoneve duhet të rregullohen në lartësi. Dyert mund të varen përsëri (ato kanë aftësinë të ndryshojnë drejtimin e hapjes). Temperatura standarde e ruajtur është 0-12 ° C, e cila kontrollohet termostatikisht (elektromekanikisht). Për më tepër, frigoriferët e vegjël janë të pajisur edhe me një tabaka me vezë dhe mbajtëse shishesh. Frigorifer në frigoriferë të tillë është i vogël (25 litra), mbase 48 litra në disa modele. Kapaciteti i ngrirjes deri në 3 kg në ditë. Sistemi i shkrirjes është manual, temperatura minimale e ruajtur është -12-18? С. Në rast të ndërprerjes së energjisë, temperatura do të mbetet për 15 orë të tjera. Frigoriferët me madhësi të vogël zakonisht janë me një kompresor.
Në tregun e frigoriferëve shtëpiakë me madhësi të vogël, mund të dallohet plotësisht funksional (me një frigorifer) dhe pa të; një dhomëshe dhe dy dhomëshe. Një funksion shtesë është veshja antibakteriale e mureve.
Nëse kuzhina juaj nuk është aq e vogël dhe mund të përballoni një frigorifer të gjerë 54 cm, atëherë zgjedhja juaj bëhet më e gjerë.
Frigoriferët e vegjël janë një zbulim shumë i madh për kuzhinat e vogla.

Frigoriferë me madhësi të vogël për përdorim në hapësira të vogla
Frigoriferë me madhësi të vogël për përdorim në hapësira të vogla
Frigoriferë me madhësi të vogël për përdorim në hapësira të vogla
Frigoriferë me madhësi të vogël për përdorim në hapësira të vogla Frigoriferë me madhësi të vogël për përdorim në hapësira të vogla Frigoriferë me madhësi të vogël për përdorim në hapësira të voglaHome | Articles

December 3, 2022 08:58:58 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting