Frigoriferë me dy dyer nga Amerika për përdorim shtëpiak

Frigoriferët me dy dyer janë ngulitur fort në mendjet e publikut si njësi të mëdha dhe të shtrenjta. Trendet moderne në inxhinierinë e pajisjeve të tilla kanë filluar të provojnë të kundërtën. Më poshtë është një përmbledhje e njësive më kompakte dhe më e rëndësishmja, të disponueshme me dy dyer në kuzhinë.
Kjo listë kryesohet nga modeli i frigoriferit me dy dyer LG GW-B207, i cili karakterizohet nga disponueshmëria më e madhe. Por një pajisje e tillë humbet në kompaktësi: gjerësia dhe thellësia janë pak më të mëdha se ato të konkurrentëve kryesorë. Frigoriferi është i pajisur me teknologjinë Total No Frost, prandaj, pajisja nuk duhet të pastrohet pa fund nga akulli dhe acari.
Modeli i frigoriferit me dy dyer Samsung RS-20 është një përfaqësues i linjës Slim të njësive. Sipas deklaratës ambicioze të prodhuesit, pajisjet e tilla janë zgjidhje optimale për kuzhinat e vogla. Frigoriferët me dy dyer Samsung kanë ftohje me përmbajtje të shpejtë me shumë fije dhe teknologjia No Frost është paraqitur gjithashtu këtu, dhe në të dy ndarjet. Sipërfaqja e brendshme e frigoriferit furnizohet me shtresën më të hollë të argjendit të aplikuar sipas teknologjisë Silver Nano. Kjo kontribuon në dezinfektimin e dhomave të frigoriferit me dy dyer dhe jetëgjatësinë më të mirë të ushqimit.
Modeli BEKO GNE 15942 nga prodhuesi turk " merr frymë pas " markave të famshme botërore. Përveç veçorive teknologjike të përshkruara më sipër, këto frigoriferë me dy dyer përfaqësohen nga një larmi e gjerë në pjesën e jashtme për sa i përket ngjyrave. Me ndihmën e ekranit me prekje të modelit, është e mundur të rregulloni regjimin e temperaturës në të dy ndarjet; opsioni " super ngrirje " është i disponueshëm . Për një frigorifer të tillë, është e përshtatshme të blini një sërë enësh, pjata, të cilat janë miqësore me mjedisin dhe mbajnë ushqimin për një kohë të gjatë.
Mabe MEM23QG konsiderohet si një nga pajisjet më të lira në klasë. Këtu dallohen dy lloje të modelit - një dizajn argjendi (MEM23QGWGS), si dhe një pajisje e bardhë (MEM23QGWWW). Ndoshta nuk është aq i përshtatshëm për të përdorur pajisjen, sepse në dhomën e ngrirjes këtu mund të gjeni vetëm grila me shumë nivele. Por kjo kursen kohë në qasjen në produkte. Mabe MEM23QG ka një kontrollues elektronik. Ju mund të kontrolloni temperaturën në ndarje të ndryshme të frigoriferit me dy dyer.

Frigoriferë me dy dyer nga Amerika për përdorim shtëpiak
Frigoriferë me dy dyer nga Amerika për përdorim shtëpiak
Frigoriferë me dy dyer nga Amerika për përdorim shtëpiak
Frigoriferë me dy dyer nga Amerika për përdorim shtëpiak Frigoriferë me dy dyer nga Amerika për përdorim shtëpiak Frigoriferë me dy dyer nga Amerika për përdorim shtëpiakHome | Articles

December 3, 2022 07:02:13 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting