Frigoriferë japonezë me cilësi të jashtëzakonshme

Shumë njerëz besojnë se Panasonic prodhon vetëm elektronikë, e cila është një keqkuptim i madh.
Kjo kompani, e njohur në të gjithë botën, prodhon, përveç elektronikës, njësi të shkëlqyera ftohëse. Të cilat po fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet mes klientëve çdo ditë.
Dallimi i tyre kryesor është një nivel i ulët i zhurmës, dhe gjithashtu falë përdorimit të një mbrojtje të re, të zhvilluar posaçërisht dhe një motori të mbyllur hermetikisht, ato janë dukshëm më pak të ekspozuara ndaj nxehtësisë dhe zgjasin shumë më gjatë.
Frigoriferët Panasonic, përveç dizajnit të tyre të bukur dhe modern, janë edhe një nga më të përshtatshmit.
Shumë modele të frigoriferëve të tillë mund të quhen disa nga më të mirat. Zakonisht ato janë të pajisura me dy dyer të ngushta që hapen në drejtime të ndryshme, duke kursyer kështu hapësirë ​​pune, kërkohet shumë më pak hapësirë ​​për t'u hapur.
Shumë frigoriferë Panasonic përdorin kompresorin më të fundit dhe vulosjen e dyerve me cilësi të lartë. Falë kësaj, konsumi i energjisë në frigorifer zvogëlohet me një të pestën.
Një seksion i veçantë Dhoma e ftohur, e krijuar për të ruajtur mishin dhe produktet e peshkut, duke i mbajtur ato në temperaturën më të përshtatshme. Në këto frigoriferë, raftet janë bërë prej qelqi me cilësi të lartë, të zbutur, të cilat mund të përballojnë ngarkesa të mëdha, dhe dallohen nga një tregues i fuqisë së lartë. Shpërndarja e ajrit të ftohtë në ndarjet e ftohta dhe ftohëse kryhet nga një tifoz i dimensioneve mbresëlënëse.
Gjithashtu, frigoriferët Panasonic përdorin një bombol me vrimë nxjerrëse antibakteriale që mund të luftojë aromat e pakëndshme. Katalizatori që përmbahet në kanal i lufton ata 24 orë në ditë. Në modelet më të reja, ky funksion funksionon më mirë, deri në tetë herë.
Frigoriferët nga kjo kompani, sipas të dhënave të fundit, janë ndër dhjetë markat më të blera. Një tjetër plus është shërbimi i mbështetjes teknike, i cili brenda një periudhe të shkurtër kohe do të kuptojë se ku është avaria dhe do ta rregullojë atë. Kompleti gjithmonë përfshin udhëzime për kujdesin për frigoriferin. Të gjithë frigoriferët Panasonic janë të ndarë në dy grupe: frigoriferë me një motor dhe dy. Sigurisht, në secilin prej modeleve ka një numër të madh modifikimesh, me zgjedhjen e të cilit do t'ju ndihmojë një nga menaxherët. Ky mund të jetë një sistem shtesë Nou-Frost ose një sistem i veçantë për ftohjen e dhomës së ngrirjes dhe shumë të tjerë.

Frigoriferë japonezë me cilësi të jashtëzakonshme
Frigoriferë japonezë me cilësi të jashtëzakonshme
Frigoriferë japonezë me cilësi të jashtëzakonshme
Frigoriferë japonezë me cilësi të jashtëzakonshme Frigoriferë japonezë me cilësi të jashtëzakonshme Frigoriferë japonezë me cilësi të jashtëzakonshmeHome | Articles

December 5, 2022 20:21:23 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting