Frigoriferë Siemens

Një vend i veçantë i freskët është menduar për ruajtjen e verës. Kjo është arsyeja pse Siemens fton të gjithë njohësit e verës të njihen me modelet e reja të frigoriferëve, të cilat janë krijuar posaçërisht për këtë qëllim. KS 38WA40 si dhe KS 30WA40 kanë për qëllim ruajtjen e verës së çmuar. Të dy këta frigoriferë janë krijuar për të ruajtur verën për një kohë të gjatë. Këtu ju gjithashtu mund ta sillni verën në temperaturën e parashikuar për shërbim. Vera karakterizohet nga fakti se është në gjendje të zbulojë të gjitha aromat e saj vetëm në një temperaturë të caktuar. Për këtë qëllim, frigoriferi ka dy hapësira për ruajtjen e verërave. Një temperaturë e veçantë e ruajtjes mund të vendoset në mënyrë elektronike. Kjo mund të jetë temperatura e ruajtjes ose temperatura e pirjes. Temperatura mund të ndryshojë në mënyrë të pavarur nga 5 në 22 gradë. Një gamë e tillë e gjerë bën të mundur ftohjen absolutisht të të gjitha llojeve të verërave.
Temperatura është vendosur me katër termometra. Tre termometra mund të instalohen në raftet e dëshiruara. Lagështia brenda frigoriferit arrin 80%. Ky instalim ndodh automatikisht. Për shkak të lagështisë së lartë, mostra në verë nuk thahet, dhe kjo ju lejon të mbani pijen e vlefshme në formën e saj më të mirë. Kushtet e ruajtjes së verërave në bodrume janë më idealet. Nuk ka dritë të ndritshme që mund të dëmtojë verën. Frigoriferi Siemens ju lejon të krijoni një mjedis afër natyrës falë pranisë së qelqit të lyer.
Dizajni i frigoriferëve KS 38WA40 dhe KS 30WA40 është më i hollë si nga jashtë ashtu edhe nga brenda. Vinoteka ka një trup që është bërë nga materiali i argjendtë. Stili dhe eleganca mund të shihen në çdo detaj. Ky frigorifer do të duket perfekt në çdo dhomë. Një përmbledhje e tërë koleksionit mund të shihet përmes derës së xhamit. Brendësia e frigoriferit ka ndriçim të butë. Një bravë e veçantë e integruar sigurohet kundër ndërhyrjes së huaj në frigorifer.
Dimensionet e jashtme të këtij modeli janë standarde. Por brenda tij mund të vendosen deri në 107 shishe. Ekziston një numër i madh i rafteve në të cilat ato ruhen horizontalisht. Pijet mund të ruhen edhe të hapura. Ka gropa për këtë. Dhe për ruajtjen e shijshme në frigorifer, ekziston një raft i bërë nga xhami rezistent ndaj goditjes.

Frigoriferë Siemens
Frigoriferë Siemens
Frigoriferë Siemens
Frigoriferë Siemens Frigoriferë Siemens Frigoriferë SiemensHome | Articles

December 5, 2022 03:50:15 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting