Frigiderele cu mai multe compartimente au multe beneficii pentru depozitarea alimentelor

În fiecare zi, printre consumatori, popularitatea modelelor de frigidere cu multe camere crește. Frigiderele cu mai multe camere combină caracteristici care satisfac principalele preferințe ale consumatorilor acestei tehnologii - spațiu și comoditate. Al doilea nume de frigidere cu mai multe compartimente este Side by Side, care înseamnă „ unul lângă altul ”. Au primit acest nume datorită a două uși, care sunt oglindite una față de cealaltă.
Frigiderele cu mai multe compartimente au următoarele caracteristici principale:
1. Posibilitatea congelării rapide a alimentelor fără îngheț - super congelare.
2. Sistemul NoFrost. Este un sistem de răcire care nu necesită dezghețare periodică atunci când se utilizează un frigider cu mai multe compartimente.
3. Prezența unei zone de prospețime. Temperatura din această zonă contribuie la conservarea pe termen lung a prospețimii produselor și previne răspândirea mirosului lor de la produse specifice la restul zonelor frigorifice.
4. Semnal sonor al unei uși deschise. Se servește dacă ușa frigiderului cu mai multe compartimente este deschisă mai mult de 30 de secunde sau dacă nu este închisă corect.
Puteți achiziționa un frigider multi-compartiment Side by Side cu facilități suplimentare: minibar, cameră de vin, aparate de fabricare a gheaței. Designul frigiderelor cu mai multe compartimente este foarte divers și vă permite să alegeți modelul potrivit pentru aproape orice interior de bucătărie. Frigiderele cu mai multe compartimente au culori diferite: alb standard, gri, negru, maro, bej și altele.
Frigiderul Side by Side este echipat cu rafturi din sticlă sau plastic. De obicei, modelele standard au 3 rafturi situate în partea superioară a frigiderului, iar 2 containere din plastic sunt instalate în partea inferioară. Ușile frigorifice Side by Side care se deschid au rafturi laterale, compartimente pentru ulei, tăvi pentru ouă.
Modelele de frigidere cu mai multe camere au o funcție de congelare rapidă, care vă permite să păstrați vitaminele și microelementele utile din produse. De asemenea, frigiderele cu mai multe compartimente au congelatoare mari.
Dacă doriți să vă faceți frigiderul cu adevărat unic, vă puteți încerca ca designer. Puteți achiziționa etichete sau autocolante autoadezive și le puteți așeza pe ușa frigiderului. Poate fi imagini cu flori sau o compoziție abstractă - orice doriți.

Frigiderele cu mai multe compartimente au multe beneficii pentru depozitarea alimentelor
Frigiderele cu mai multe compartimente au multe beneficii pentru depozitarea alimentelor
Frigiderele cu mai multe compartimente au multe beneficii pentru depozitarea alimentelor
Frigiderele cu mai multe compartimente au multe beneficii pentru depozitarea alimentelor Frigiderele cu mai multe compartimente au multe beneficii pentru depozitarea alimentelor Frigiderele cu mai multe compartimente au multe beneficii pentru depozitarea alimentelorHome | Articles

December 3, 2022 08:06:51 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting