Frigidere fantezie

Pentru a reduce costurile de fabricație, unele firme americane folosesc oțel texturat în relief la fabricarea ușilor frigiderului. Acest lucru permite frigiderului nu numai să fie atractiv din punct de vedere artistic, ci și să ascundă imperfecțiunile de suprafață și să îi ofere un aspect mai scump. Utilizarea foii texturate a făcut posibilă reducerea semnificativă a defectelor de fabricație în vopsire pentru firmele americane.
Analogul foii de oțel texturate (sau benzii) din Europa este acoperirea cu film mai ieftină a foii de oțel convenționale. Cele mai frecvente modele sunt lemnul și oțelul inoxidabil. Lângă un astfel de frigider trebuie să existe neapărat aceleași alte aparate de uz casnic demne. Gospodinele, care au fost convinse din propria experiență cât de convenabil și practic este, nu vor să revină în niciun fel la cuptoarele cu gaz.
Frigiderele cu pictură artistică le disting imediat de alte modele. În acest caz, desenul poate fi șablon pe un strat de film sau realizat manual, la cererea clientului. Fiecare țară producătoare are propriul set de șabloane tipice care reflectă caracteristicile naționale. La fabricarea modelelor exclusive de frigidere se folosește arta pictată manual. De regulă, compozițiile artistice sunt create pe un computer. Producătorul autohton a trebuit să renunțe la producția de astfel de modele aici din cauza cererii limitate. Pentru comenzi individuale, se creează o lucrare de autor, care nu are analogi. Cu ajutorul unui aerograf, un frigider obișnuit poate fi transformat într-o adevărată operă de artă. Aerografele moderne vă permit să lucrați cu mai multe culori simultan, oferind o calitate aproape fotografică.
Pentru cumpărătorii care preferă schimbări frecvente în decorarea bucătăriilor, au fost dezvoltate frigidere cu panouri decorative înlocuibile pe uși.
Unele frigidere neobișnuite au nu numai culori originale, ci și forme. Neobișnuite aici sunt propunerile companiilor japoneze și chineze care oferă frigidere pentru copii în formă de animale. Pe lângă desenele colorate, astfel de modele au un calendar electronic încorporat și un ceas cu alarmă cu afișaj LCD instalat pe uși. O melodie sună când frigiderul este deschis.
Cele mai scumpe frigidere sunt fabricate din oțel inoxidabil. Cel mai scump design pentru frigidere cu uși oglindite. În plus, acestea sunt, desigur, modele incrustate cu pietre prețioase.

Frigidere fantezie
Frigidere fantezie
Frigidere fantezie
Frigidere fantezie Frigidere fantezie Frigidere fantezieHome | Articles

December 3, 2022 07:49:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting