Frigidere de dimensiuni mici pentru utilizare în spații mici

Acest articol este destinat proprietarilor de bucătării mici și celor care caută un frigider mic. Acest subiect este relevant pentru mulți dintre noi, deoarece dimensiunea majorității bucătăriilor standard lasă mult de dorit.
Dacă vă adânciți în detaliu tema frigiderelor pentru bucătăriile mici, atunci merită să vă opriți atenția asupra frigiderelor înguste, care în același timp rămân destul de spațioase și de înaltă calitate. Și, în plus, sunt și relativ ieftine. Există frigidere cu o lățime de doar 48 cm! Aceste modele sunt cele mai potrivite pentru familiile mici. Volumul camerei dintr-un astfel de frigider este de la 102 la 185 de litri. Cel mai adesea în frigiderele moderne, sistemul de dezghețare este automat (sistem de picurare). Rafturile din sticlă armată temperată sunt de obicei reglabile pe înălțime. Este o idee bună dacă rafturile sunt protejate cu o margine din plastic pentru a vă proteja de lichidul vărsat accidental. În partea de jos, există de obicei un recipient pentru fructe și legume. Pe ușile unor astfel de frigidere, rafturile balconului trebuie să fie reglabile în înălțime. Ușile pot fi suspendate din nou (au capacitatea de a schimba direcția de deschidere). Temperatura menținută standard este 0-12 ° C, care este controlată termostatic (electromecanic). În plus, frigiderele mici sunt, de asemenea, echipate cu o tavă pentru ouă și un suport pentru sticle. Congelatorul din aceste frigidere este mic (25 de litri), poate 48 de litri în unele modele. Capacitate de congelare de până la 3 kg pe zi. Sistemul de dezghețare este manual, temperatura minimă menținută este -12-18? С. În cazul unei întreruperi a curentului, temperatura va rămâne încă 15 ore. Frigiderele de dimensiuni mici sunt de obicei cu un singur compresor.
Pe piața frigiderelor domestice de dimensiuni mici, se poate distinge complet funcțional (cu un congelator) și fără acesta; o cameră și două camere. O funcție suplimentară este acoperirea antibacteriană a pereților.
Dacă bucătăria ta nu este atât de mică și îți poți permite un frigider de 54 cm lățime, atunci alegerea ta devine mai largă.
Frigiderele mici sunt o descoperire foarte mare pentru bucătăriile mici.

Frigidere de dimensiuni mici pentru utilizare în spații mici
Frigidere de dimensiuni mici pentru utilizare în spații mici
Frigidere de dimensiuni mici pentru utilizare în spații mici
Frigidere de dimensiuni mici pentru utilizare în spații mici Frigidere de dimensiuni mici pentru utilizare în spații mici Frigidere de dimensiuni mici pentru utilizare în spații miciHome | Articles

November 29, 2022 14:03:30 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting