Frigidere cu hidromasaj

Whirlpool este echipat cu un sistem Total No Frost. Prezența unui astfel de sistem favorizează ventilația. Decongelarea nu poate avea loc din cauza scăderii nivelului de umiditate furnizat în frigider. Prin urmare, gheața nu se formează în frigider în timpul funcționării. Pentru a vă asigura că temperatura din toate părțile frigiderului este uniformă și optimă, este furnizat sistemul Multiflow. Compartimentul frigider poate stoca, de asemenea, alimente precum pește și carne. În același timp, își vor păstra prospețimea mult timp. Acest compartiment este furnizat cu o temperatură mai scăzută și are, de asemenea, o umiditate redusă. Umiditatea din compartimentul frigiderului poate fi reglată în așa fel încât să fie optimă atât pentru depozitarea fructelor, cât și a legumelor. Pentru depozitarea ierburilor proaspete, este prevăzut un control automat al umidității.
Frigiderul are un raft suplimentar Space Plus. Poate fi refuzat. Acest lucru creează imediat suficient spațiu de stocare pentru cinci sticle. Dacă este necesar să creați mai mult spațiu pentru produse, atunci acesta poate fi ridicat în general. La fel ca toate celelalte rafturi din frigiderul Whirlpool, acestea pot fi reglate după cum este necesar. Pentru fructe și legume, frigiderul are un raft cu o partiție reglabilă. Volumul acestei cutii este de 32 de litri. Separatorul alunecos din acest sertar va ajuta la reglarea spațiului pentru diferite fructe și alimente delicate.
Frigiderele cu 2 uși Whirlpool sunt echipate cu un sistem de gheață cub. Acesta este Easy Cube. Recipientul este conceput astfel încât nici o picătură de apă să nu se poată revărsa din el. Datorită faptului că recipientul este de tip închis, gheața nu va absorbi mirosurile străine. În cazul în care nu toate sertarele și rafturile sunt umplute în congelator, sistemul trece automat la acele rafturi în care sunt plasate mâncarea. Acest lucru economisește energie.
Un ventilator este prevăzut pentru o mai bună circulație a aerului în compartimentul frigiderului. Toate rafturile pentru frigidere sunt fabricate din sticlă securizată. Chiar dacă se întâmplă faptul că unele produse se scurg, lichidul nu va ajunge pe acele produse care sunt situate mai jos. Frigiderele alăturate au întotdeauna apă rece și gheață disponibile. În același timp, înainte de răcire, apa este supusă purificării, ceea ce elimină toate impuritățile din ea.

Frigidere cu hidromasaj
Frigidere cu hidromasaj
Frigidere cu hidromasaj
Frigidere cu hidromasaj Frigidere cu hidromasaj Frigidere cu hidromasajHome | Articles

December 3, 2022 14:59:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting