Frigidere cu două uși din America pentru uz casnic

Frigiderele cu două uși sunt ferm ancorate în mintea publicului ca unități voluminoase și scumpe. Tendințele moderne în ingineria unor astfel de dispozitive încep să dovedească contrariul. Mai jos este o prezentare generală a celor mai compacte și mai importante, unități cu două uși disponibile în bucătărie.
Această listă este condusă de modelul frigiderului cu două uși LG GW-B207, care se caracterizează prin cea mai mare disponibilitate. Dar un astfel de dispozitiv pierde din compacitate: lățimea și adâncimea sunt puțin mai mari decât cele ale concurenților principali. Frigiderul este echipat cu tehnologia Total No Frost, prin urmare, dispozitivul nu trebuie curățat la nesfârșit de gheață și îngheț.
Modelul frigiderului cu două uși Samsung RS-20 este un reprezentant al liniei de unități Slim. Conform declarației ambițioase a producătorului, astfel de dispozitive sunt soluții optime pentru bucătăriile mici. Frigiderele cu două uși Samsung au răcire rapidă a conținutului cu mai multe fire, iar tehnologia No Frost este de asemenea prezentată aici și în ambele compartimente. Suprafața interioară a frigiderului este furnizată cu cel mai subțire strat de argint aplicat conform tehnologiei Silver Nano. Acest lucru contribuie la dezinfectarea camerelor frigiderului cu două uși și la o mai bună perioadă de valabilitate a alimentelor.
Modelul BEKO GNE 15942 de la producătorul turc „ respiră în spatele ” unor mărci celebre din lume. În plus față de caracteristicile tehnologice descrise mai sus, aceste frigidere cu două uși sunt reprezentate de o mare varietate în exterior în ceea ce privește culorile. Cu ajutorul afișajului tactil al modelului, este posibilă reglarea regimului de temperatură în ambele compartimente; este disponibilă opțiunea „ super îngheț ”. Pentru un astfel de frigider, este potrivit să cumpărați un set special de vase, farfurii, care sunt ecologice și păstrează mâncarea pentru o lungă perioadă de timp.
Mabe MEM23QG este considerat unul dintre cele mai ieftine dispozitive din clasă. Aici se disting două tipuri de modele - un design argintiu (MEM23QGWGS), precum și un dispozitiv alb (MEM23QGWWW). Poate că nu este atât de convenabil să folosiți dispozitivul, deoarece în compartimentul congelatorului puteți găsi aici doar grătare pe mai multe niveluri. Dar economisește timp la accesul la produse. Mabe MEM23QG are un controler electronic. Puteți controla temperatura în diferite compartimente ale frigiderului cu două uși.

Frigidere cu două uși din America pentru uz casnic
Frigidere cu două uși din America pentru uz casnic
Frigidere cu două uși din America pentru uz casnic
Frigidere cu două uși din America pentru uz casnic Frigidere cu două uși din America pentru uz casnic Frigidere cu două uși din America pentru uz casnicHome | Articles

December 5, 2022 02:24:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting