Frigidere cu două compresoare pentru a ajuta o gospodină bună

Principalul avantaj al frigiderelor cu două compresoare este eficiența lor crescută în comparație cu modelele cu un singur compresor. Frigiderele cu două compresoare și frigiderele cu un singur compresor de aceleași dimensiuni diferă semnificativ în ceea ce privește cantitatea de energie electrică consumată. Unitățile cu două compresoare folosesc mult mai puțin din acesta. Dacă calculăm diferența de energie electrică consumată pentru întreaga durată de viață a frigiderului, atunci cantitatea se va dovedi a fi foarte semnificativă. Frigiderele cu două compresoare sunt relevante în special pentru țările europene, deoarece costul energiei electrice este destul de ridicat. Din câte se pare, acesta este motivul pentru care modelele cu două compresoare de frigidere sunt produse cel mai adesea în Europa.
Unitățile cu două compresoare au control independent al temperaturii în fiecare cameră. Dacă temperatura crește într-una din camere, un compresor economic de mică putere începe să funcționeze în acesta, care se oprește imediat după stabilirea temperaturii optime în cameră. Acest sistem de control oferă economii semnificative de energie în frigiderele cu două compresoare. O unitate cu un singur compresor, spre deosebire de o unitate cu două compresoare, nu are control separat al temperaturii. Singurul său compresor puternic cu consum mare de energie într-o situație similară produce răcire suplimentară și inutilă în congelator, risipind energie suplimentară.
Frigiderul cu două compresoare are un mod de congelare complet în congelator și capacitatea de a opri temporar una dintre camere, ceea ce economisește și energie. În plus, două compresoare cu putere redusă sunt mult mai silențioase decât unul puternic, prin urmare, frigiderele cu două compresoare sunt mult mai puțin zgomotoase în timpul funcționării.
Frigiderele cu un singur compresor nu au avantajele de mai sus ale frigiderelor cu două compresoare, dar compensează acest fapt cu un cost mai mic. De asemenea, noile modele de unități cu un singur compresor au o electrovalvă specială care controlează fluxurile de agent frigorific care circulă în unitate. Permite răcirea camerelor separat, economisind de asemenea energie.

Frigidere cu două compresoare pentru a ajuta o gospodină bună
Frigidere cu două compresoare pentru a ajuta o gospodină bună
Frigidere cu două compresoare pentru a ajuta o gospodină bună
Frigidere cu două compresoare pentru a ajuta o gospodină bună Frigidere cu două compresoare pentru a ajuta o gospodină bună Frigidere cu două compresoare pentru a ajuta o gospodină bunăHome | Articles

December 5, 2022 04:37:02 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting