Frigidere Siemens

Un loc răcoros separat este destinat depozitării vinului. De aceea, Siemens îi invită pe toți cunoscătorii de vinuri să se familiarizeze cu noile modele de frigidere, concepute special în acest scop. KS 38WA40, precum și KS 30WA40 sunt destinate stocării vinului prețios. Ambele frigidere sunt proiectate pentru a stoca vinul pentru o lungă perioadă de timp. Aici puteți aduce, de asemenea, vinul la temperatura prevăzută pentru servire. Vinul se caracterizează prin faptul că este capabil să-și dezvăluie toate aromele doar la o anumită temperatură. În acest scop, frigiderul are două zone de depozitare a vinurilor. O temperatură specială de depozitare poate fi setată electronic. Aceasta poate fi temperatura de depozitare sau temperatura de băut. Temperatura poate varia independent de la 5 la 22 de grade. O gamă atât de largă face posibilă răcirea absolut a tuturor tipurilor de vinuri.
Temperatura este setată cu patru termometre. Pe rafturile dorite se pot instala trei termometre. Umiditatea din interiorul frigiderului ajunge la 80%. Această instalare are loc automat. Datorită umidității ridicate, proba din vin nu se usucă, iar acest lucru vă permite să păstrați băutura valoroasă în cea mai bună formă. Condițiile de depozitare a vinurilor în beciuri sunt cele mai ideale. Nu există lumină puternică care să poată dăuna vinului. Frigiderul Siemens vă permite să creați un mediu apropiat de natura datorită prezenței sticlei colorate.
Designul frigiderelor KS 38WA40 și KS 30WA40 este cel mai rafinat atât din exterior, cât și din interior. Vinoteka are un corp din material argintiu. Stilul și eleganța pot fi văzute în fiecare detaliu. Acest frigider va arăta perfect în orice cameră. O vedere de ansamblu asupra întregii colecții poate fi văzută prin ușa de sticlă. Interiorul frigiderului are iluminare ușoară. O blocare specială încorporată este prevăzută împotriva intruziunii străine în frigider.
Dimensiunile externe ale acestui model sunt standard. Dar în interior poate găzdui până la 107 sticle. Există un număr mare de rafturi pe care sunt depozitate orizontal. Băuturile pot fi păstrate chiar și deschise. Există adâncituri pentru acest lucru. Și pentru depozitarea delicateselor în frigider, există un raft din sticlă rezistentă la impact.

Frigidere Siemens
Frigidere Siemens
Frigidere Siemens
Frigidere Siemens Frigidere Siemens Frigidere SiemensHome | Articles

November 29, 2022 14:27:22 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting