Frigidere Miele cu design unic de la un producător german

În 2008, Miele a emis la „ instanță “ clienților o nouă familie de solo K10000 frigidere. Congelatoarele și frigiderele Miele din această serie se bucură de funcționalități îmbunătățite, cu o gamă largă de opțiuni suplimentare și design îmbunătățit. Prin urmare, atunci când spunem „ frigidere de la Mile ”, ne referim nu numai la un aspect frumos, ci și la umplerea inteligentă corespunzătoare.
Din intelectual „ umplerea “ se pot distinge: DynaCool sisteme operaționale, care vă permit să se răcească rapid o cantitate impresionantă de produse alimentare de răcire; Camere ergonomice PerfectFresh care stochează stocurile de fructe și legume de două ori mai mult decât compartimentele frigorifice standard; un producător intern de gheață capabil să livreze mai mult de 1 kg de prospețime geroasă proprietarului frigiderului Mila în 60 de minute; închizător special Soft Close, care controlează ajustarea strânsă a ușii frigiderului; „ Inteligent “ de afișare care controlează regimul de temperatură al camerei de lucru etc.
Perfecțiunea în fiecare detaliu este legată de frigiderul Miele. De exemplu, DynaCool nu numai că scade rapid temperatura produselor încărcate, dar menține și o curbă de temperatură la fel de plană în interiorul compartimentului frigiderului. Cutiile PerfectFresh reproiectate sunt ușor de extras în ansamblu, făcute posibile prin integrarea lamelor telescopice în modelele K10000. Încorporat ecran va „ arăta “ , a proprietarul frigiderului Mille nu numai numerele în grade Celsius, dar , de asemenea , ajuta la a determina când să înlocuiți filtrul de cărbune ActiveAirClean, care este responsabil pentru eliminarea „ inutile “ mirosuri în cameră.
De la soluții de design neobișnuite: noile frigidere Miele vă vor surprinde plăcut cu rafturile VarioBord amplasate chiar pe ușa „ unității de refrigerare ”. Estetica izbitoare a cadrelor metalice combinate cu compartimentele din plastic transparent atrag imediat atenția. Și clientul înțelege instantaneu: frigiderul Miele este modern, convenabil și fiabil!
Dezvoltatorii companiei Miele nu au uitat să aibă grijă de natura din jur. Toate frigiderele aparținând seriei K10000 sunt caracterizate de clase economice de consum de energie electrică: A +++, A ++ și A. Cele mai recente modele de frigidere de la Mile A +++ consumă puțin mai mult de 6 kW / h pe zi. Dar chiar și acum 7 ani, camera „ congelator ” a unui frigider similar cu un volum de 150 de litri necesita 9,6 kW / h. În general, progresul este evident, iar seria K10000 este o soluție bună pentru proprietarii de economii! Cumparaturi fericite!

Frigidere Miele cu design unic de la un producător german
Frigidere Miele cu design unic de la un producător german
Frigidere Miele cu design unic de la un producător german
Frigidere Miele cu design unic de la un producător german Frigidere Miele cu design unic de la un producător german Frigidere Miele cu design unic de la un producător german



Home | Articles

December 3, 2022 19:04:09 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting