Frigidere Indesit noi

Noile frigidere Indesit au un design flexibil. Ușile camerelor frigorifice și de congelare sunt în formă de undă. Datorită acestui fapt, frigiderul ia o formă complet nouă, interesantă, de design. Interiorul frigiderului este multifuncțional și estetic. Multe elemente interne ale frigiderului pot fi reglate. De exemplu, dacă este necesar, puteți plasa sticle aici, precum și produse de orice dimensiune. Pentru a controla prospețimea produselor, se intenționează efectul de pietriș, care este furnizat cu toate rafturile și recipientele. Panoul superior al frigiderului are un centru de control al frigiderului. Toate butoanele și comutatoarele funcționale necesare sunt colectate aici. Acest aranjament este destul de convenabil pentru setarea temperaturii dorite în compartimentele frigider și congelator.
Frigiderul Indesit aparține unui nou tip de frigidere din clasa A. Consumă o cantitate minimă de energie electrică și contribuie la poluarea mediului în cantități minime. Sistemul automat de dezghețare, precum și posibilitatea înghețării rapide, fac utilizarea frigiderului cea mai convenabilă. Funcția SUPPER FREEZE este concepută pentru un proces de congelare foarte rapid al produselor dorite.
Acest frigider are cel mai scăzut nivel de zgomot dintre toate frigiderele de pe piață astăzi. O cutie de ulei încorporată este destinată depozitării uleiului. Dacă este necesar, acesta poate fi transformat într-o scândură. Containerul pentru dezghețare este conceput pentru a economisi energie. Fiind aici, carnea degajă rece în această cameră, în timp ce consumul total de energie este redus.
Pentru depozitarea ouălor în acest model, există un suport care poate conține până la 30 de ouă. Această caracteristică vă permite să achiziționați mai mult din acest produs. Compartimentul pentru frigider are un recipient în care alimentele pot rămâne proaspete de două ori mai mult. Aerul circulă în acest compartiment în mod constant.
Acest container aparține tipurilor flexibile. Aceasta înseamnă că poate fi mutat în orice locație din compartimentul frigider. Dacă acest recipient nu este necesar, atunci poate fi scos din frigider până la următoarea nevoie. Există panouri de gheață în panoul ușii. Această locație a matrițelor de gheață permite spațiu suplimentar în interiorul camerei.

Frigidere Indesit noi
Frigidere Indesit noi
Frigidere Indesit noi
Frigidere Indesit noi Frigidere Indesit noi Frigidere Indesit noiHome | Articles

December 3, 2022 04:57:59 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting