Frigidere și caracteristicile lor

Fiecare marcă de frigider are propriile sale caracteristici personale.
Frigiderul LIEBHERR, de exemplu, nu necesită dezghețare din cauza prezenței sistemului fără îngheț. Funcția Vario-Space face posibilă combinarea spațiului. În același timp, economiile de energie ajung la 50%. Există, de asemenea, o funcție de super îngheț. Această funcție este destinată congelării rapide a alimentelor. Funcția Biofresh indică prezența unei zone zero în frigider. Cantitatea de umiditate poate fi ajustată în diferite secțiuni ale unei zone date. Elementele de refrigerare pot fi utilizate pentru un frigider portabil. Chiar dacă alimentarea cu energie electrică este întreruptă, temperatura din frigider nu va crește mult timp.
Frigiderul AEG are funcția de răcire rapidă a produselor, precum și congelarea rapidă. În acest caz, după un anumit timp, temperatura va fi setată în conformitate cu parametrii specificați. Numai acest model are funcționalitatea Holiday. În timpul acțiunii sale, temperatura din frigider atinge +15 grade. Mirosul de mucegai nu se poate forma la această temperatură, iar consumul de energie electrică este redus la minimum. La fel ca în multe modele, aici se oferă un acumulator de frig.
Frigiderul SIEMENS are și capacitatea de a îngheța. În același timp, pierderile de căldură sunt cele mai mici. Există, de asemenea, răcire turbo, care contribuie la cele mai mici sarcini ale compresorului. Se produce o combinație de funcționare a ventilatorului și compresorului. Însă frigiderul ELECTROLUX este echipat cu funcția de control Fuzzy. Cu această funcție, microprocesorul monitorizează regimul de temperatură care apare în frigider. Există, de asemenea, o zonă zero, în care produsele sunt depozitate mult mai mult timp, menținând în același timp toate proprietățile nutriționale și aspectul atractiv. Deschiderea ușoară a ușii este asigurată de un mâner convenabil. Sticla călită are o durabilitate crescută.
BOSCH este echipat cu dezghețare automată, sistem fără îngheț, zonă zero, precum și depozit frigorific etaj cu etaj în congelator. WHIRLPOOL, împreună cu toate funcțiile populare și necesare, poate reduce foarte repede temperatura și, de asemenea, vă permite să reglați în mod independent umiditatea din frigider. Utilizarea agentului frigorific în frigidere este sigură pentru stratul de ozon.

Frigidere și caracteristicile lor
Frigidere și caracteristicile lor
Frigidere și caracteristicile lor
Frigidere și caracteristicile lor Frigidere și caracteristicile lor Frigidere și caracteristicile lorHome | Articles

November 26, 2022 22:21:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting