Frigidere înguste de la producători cunoscuți pentru spații mici

Astăzi, mulți oameni sunt obișnuiți cu aspectul standard al frigiderului și nu vor să schimbe nimic în aspectul și dimensiunile accesoriului obișnuit al bucătăriei medii a fiecărei gospodine. Dar, tehnologiile moderne nu stau pe loc, iar noile modele variază în locul frigiderelor obișnuite. De exemplu, acum astfel de modele de frigidere ca cele înguste câștigă popularitate. Ce este un frigider îngust? În aparență, practic nu diferă de un frigider convențional cu două compartimente, dar caracteristica sa este dimensiunea sa mai mică. Prin definiție, un frigider îngust este un frigider a cărui lățime variază între 48 și 55 cm.
Frigiderele înguste sunt, de asemenea, cu două camere, congelatoarele pot fi plasate atât deasupra cât și dedesubt, în funcție de model și de imaginația producătorului. Volumul unui astfel de frigider este de la 100 la 250 de litri, înălțimea poate fi complet diferită, principalul lucru este că se potrivește estetic în spațiul bucătăriei. Aceste frigidere consumă mai puțină energie electrică, sunt ergonomice și convenabile de utilizat și, cel mai important, ocupă mai puțin spațiu.
La fel ca un frigider standard, cel îngust oferă o funcție de super îngheț, unele modele sunt echipate cu iluminare suplimentară în interior, precum și prezența unui sistem de avertizare pe care este posibil să fi uitat să închideți ușa. Frigiderul presupune prezența diferitelor rafturi pentru depozitarea alimentelor, precum și a recipientelor speciale pentru depozitarea legumelor și fructelor proaspete. Ușile pot fi folosite pentru depozitarea diferitelor băuturi, sosuri și ouă, ceea ce este foarte convenabil.
Un frigider îngust este alimentat de electricitate și, atunci când este deconectat de la sursa de alimentare, timp de 10 până la 16 ore, își asumă funcționarea autonomă. Frigiderele sunt fabricate în culoarea albă standard, dar în funcție de producător, puteți alege o altă culoare, precum și alte materiale, precum oțelul inoxidabil.
Astăzi, frigiderele înguste apar din ce în ce mai mult în bucătăriile de designer scumpe, în bucătăriile celor cărora le place să experimenteze, precum și în bucătăriile gospodinelor obișnuite.

Frigidere înguste de la producători cunoscuți pentru spații mici
Frigidere înguste de la producători cunoscuți pentru spații mici
Frigidere înguste de la producători cunoscuți pentru spații mici
Frigidere înguste de la producători cunoscuți pentru spații mici Frigidere înguste de la producători cunoscuți pentru spații mici Frigidere înguste de la producători cunoscuți pentru spații miciHome | Articles

December 8, 2022 01:37:16 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting