Frigidere încorporate: tipuri și metode de instalare

De mult timp nimeni nu a fost surprins de abundența tuturor tipurilor de tehnologie încorporată. Dar acest lucru nu înseamnă deloc că aparatele încorporate nu sunt foarte populare - dimpotrivă, vânzările sale cresc de la an la an. Cu toate acestea, acest lucru nu este surprinzător: având în vedere numărul de apartamente de dimensiuni mici din țara noastră și numărul de persoane care locuiesc în ele, care încearcă din toate puterile să extindă cel puțin puțin spațiul de locuit disponibil, tehnologia încorporată are un viitor luminos. Acest lucru este valabil mai ales pentru frigiderele, care au fost întotdeauna renumite pentru că ocupă mult spațiu în bucătărie. Prin urmare, va fi corect să discutați tipurile de frigidere încorporate și cum să le instalați.
Cum se construiește un frigider?
Diferite modele de frigidere încorporate se disting prin sistemul de acoperiș al ușii. Frigiderul poate fi încorporat în dulap fără a utiliza balamale. Acesta este un „ pantograf sistem“: a ușa din față a dulapului este atașat direct la ușa frigiderului, și ambele uși nu se mișcă unul față de altul în timpul mișcării.
Dacă frigiderul este încorporat într-un dulap cu balamale pe ușă, atunci acesta este un sistem alternativ de șine. Ușile dulapului și ale frigiderului glisează una față de cealaltă atunci când se deplasează. Cu acest sistem, greutatea ambelor uși este distribuită uniform între balamalele dulapului și frigiderul încorporat.
Un frigider de orice dimensiune poate fi încorporat în setul de bucătărie de designer la alegere. Poate fi o mică cameră frigorifică de mărimea unui blat sau frigidere înalte până la tavan.
Frigiderul nu trebuie să arate deloc ca un dulap. De exemplu, o noutate unică de la Ariston este o cutie de frigider cu pereți transparenți. Fără a deschide frigiderul, puteți vedea imediat produsele din el. Este un aparat frigorific funcțional și modern care se potrivește cu ușurință în orice spațiu de bucătărie.
Caracteristici ale frigiderelor încorporate
Frigiderele încorporate au aceleași funcții ca frigiderele convenționale, în plus, au o serie de avantaje:
1. Moduri de economisire a energiei. Le puteți porni în timpul vacanței, astfel încât să nu trebuie să lăsați ușa frigiderului întredeschisă;
2. „ Aparat de fotografiat zero ”. Această funcție vă permite să păstrați alimentele la temperatura și umiditatea optimă, ceea ce vă permite să le păstrați proaspete mai mult timp decât într-un frigider convențional;
3. Rentabilitate. Frigiderele încorporate au o bună izolare termică a pereților;
4. Zgomot redus de fond. Panourile decorative împiedică pătrunderea zgomotului în spațiul bucătăriei
5. Capacitate. Aparatele încorporate ocupă mai puțin spațiu, dar în același timp au o capacitate mai mare.
Un frigider poate fi încorporat în aproape orice interior al unei case, birouri, vitrine.

Frigidere încorporate: tipuri și metode de instalare
Frigidere încorporate: tipuri și metode de instalare
Frigidere încorporate: tipuri și metode de instalare
Frigidere încorporate: tipuri și metode de instalare Frigidere încorporate: tipuri și metode de instalare Frigidere încorporate: tipuri și metode de instalareHome | Articles

December 6, 2022 15:32:43 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting