Frigider portabil DIY ușor!

Odată cu sosirea sezonului cald, este nevoie de un astfel de produs ca un frigider auto. Produsul este necesar, mai ales în condiții de depărtare de civilizație, în timpul recreerii în aer liber, dacă aveți o călătorie lungă cu mașina și nu știți niciodată că pot exista situații diferite. Puteți cumpăra acest lucru în magazin, dar este costisitor, dar o pungă frigorifică bricolaj vă va permite nu numai să vă simțiți stăpân, ci și să economisiți bani pentru alte nevoi.
Lansarea LG Nexus 4 a devenit un eveniment pe piața smartphone-urilor. Creat de două corporații de renume mondial Google și LG, a trezit un interes real. S-a dovedit că acest smartphone poate concura cu orice reprezentant al unui grup similar de produse.
Principiul de funcționare al acestui articol este același cu cel al unui termos. Pentru a crea un frigider automat cu propriile mâini, aveți nevoie de o geantă de cumpărături obișnuită, ale cărei dimensiuni pot fi de orice dimensiune, totul depinde de nevoile dvs. De asemenea, trebuie să achiziționați spumă de polietilenă îmbrăcată în folie (alte variante ale denumirii sunt izolație termică, polizol, izolon), bandă dublă și obișnuită, foarfece. În ceea ce privește izolatorul termic - îl puteți cumpăra într-un magazin de hardware, este mai bine dacă folia este pe ambele părți, cu cât materialul este mai gros, cu atât proprietățile sale de izolare termică vor fi mai bune, ceea ce înseamnă că produsele dvs. vor rămâne reci mai mult timp.
Prima etapă. Este necesar să decupați izolatorul termic astfel încât să se potrivească cu dimensiunea pungii. Ar trebui să obțineți o cutie, pe care o veți pune ulterior în geantă. Rețineți că veți avea nevoie și de o husă. Pentru a da forma dorită izolonului, utilizați bandă dublă, aceasta ar trebui lipită în jurul perimetrului fundului rezultat al recipientului. Apoi atașați pereții laterali la acest element și recipientul termic este gata, rămâne doar să prelucrați cusăturile cu bandă adezivă, de preferință aluminiu, dar puteți face fără el. Acum introduceți recipientul în pungă - aceasta este etapa finală, geanta frigiderului este gata. Desigur, dacă nu puneți acumulatori reci în ea, nu va funcționa, puteți folosi gheață de la congelator în capacitatea lor.
Acumulatoare de frig
Este foarte posibil să folosiți sticle de plastic, dar acestea au un dezavantaj semnificativ - ocupă mult spațiu, iar revenirea frigului este mică. Este mult mai eficient să folosești pungi de plastic cu element de fixare, fiind mai mici, degajă mai mult frig. Selectați numărul de plicuri Zip Lock în funcție de dimensiunea geantă. Recipientele de gheață trebuie distribuite uniform în sacul alimentar.
Practica utilizării a dovedit că abia după o jumătate de zi gheața a început să se topească. Pentru a menține temperatura în sac cât mai rece posibil, ar trebui să o deschideți mai rar.

Frigider portabil DIY ușor!
Frigider portabil DIY ușor!
Frigider portabil DIY ușor!
Frigider portabil DIY ușor! Frigider portabil DIY ușor! Frigider portabil DIY ușor!Home | Articles

December 3, 2022 17:56:46 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting