Frigider pe Internet

Electrolux și-a creat noul frigider. Screenfridge este acum echipat cu cea mai recentă tehnologie. Poate fi conectat la Internet. Dar, pe de altă parte, acest avantaj al frigiderului poate ajunge la calitatea sa negativă. Poate fi la fel de vizat de hackeri ca verișorul său computerul personal. Producătorul garantează proprietarului toate garanțiile. Dar pot fi anulate dacă proprietarul frigiderului vizitează site-uri discutabile. În curând, acest model ar trebui să fie pus în vânzare. Acest model cu adevărat unic vă permite să lucrați pe Internet, precum și să trimiteți mesajele necesare. În acest scop, frigiderul are un panou tactil.
Producătorul își asumă toate obligațiile de garanție asupra proprietarului. Dacă, de exemplu, proprietarul acestui dispozitiv deschide independent diferite litere dubioase, atunci frigiderul poate fi infectat cu viruși. Aceste consecințe vor duce la tulburări care vor apărea în funcționarea frigiderului. În primul rând, acest lucru va afecta controlul climatului, care se află în interiorul frigiderului. Dacă frigiderul se infectează cu un virus, producătorul nu va fi responsabil pentru toate garanțiile necesare.
Dar, ca orice producător, compania Electrolux a început să se gândească la dotarea frigiderului cu un program care să lupte împotriva virușilor care pătrund în el. Negocierile au început deja cu unele companii pe această temă. După cum se știe în acest moment, programul Doctor Web Fridge Edition se află în prezent în etapa finală de testare. După testare, programul finalizat poate fi descărcat de toți proprietarii de frigidere Screenfridge de la Eloektrolux.

Frigider pe Internet
Frigider pe Internet
Frigider pe Internet
Frigider pe Internet Frigider pe Internet Frigider pe InternetHome | Articles

December 5, 2022 20:46:35 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting