Frižider na Internetu

Electrolux je stvorio svoj novi hladnjak. Screenfridge je sada opremljen najnovijom tehnologijom. Može se povezati s Internetom. Ali, s druge strane, ova prednost hladnjaka može prerasti u negativnu kvalitetu. Hakeri ga mogu podjednako ciljati kao i njegov rođak osobno računalo. Proizvođač jamči vlasniku sva jamstva. Ali mogu se otkazati ako vlasnik hladnjaka posjeti sumnjiva mjesta. Uskoro bi se ovaj model trebao naći u prodaji. Ovaj uistinu jedinstveni model omogućuje vam rad na Internetu, kao i slanje potrebnih poruka. U tu svrhu hladnjak ima dodirnu ploču.
Proizvođač preuzima sve jamstvene obveze na vlasnika. Ako, na primjer, vlasnik ovog uređaja neovisno otvori različita sumnjiva slova, tada je hladnjak možda zaražen virusima. Te će posljedice dovesti do smetnji koje će se pojaviti u radu hladnjaka. Prije svega, to će utjecati na kontrolu klime koja se nalazi unutar hladnjaka. Ako se hladnjak zarazi virusom, proizvođač neće biti odgovoran za sva potrebna jamstva.
No, kao i svaki proizvođač, tvrtka Electrolux počela je razmišljati o opremanju hladnjaka programom koji će se boriti protiv virusa koji prodiru u njega. Već su započeli pregovori s nekim tvrtkama o ovom pitanju. Kao što je trenutno poznato, program Doctor Web Fridge Edition trenutno je u završnoj fazi testiranja. Nakon testiranja, gotov program mogu preuzeti svi vlasnici hladnjaka Screenfridge iz tvrtke Eloektrolux.

Frižider na Internetu
Frižider na Internetu
Frižider na Internetu
Frižider na Internetu Frižider na Internetu Frižider na InternetuHome | Articles

December 2, 2022 02:18:44 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting