Forradalmi és exkluzív Apple iPhone telefonok

A régóta várt Apple iPhone 4S rekordokat döntött a telefonértékesítések számáról. Alig egy nap alatt millió ember vásárolta meg ezt az iPhone-t. Három nappal az Apple iPhone 4S megjelenése után négymillió ember lett a tulajdonosa.
Ez a telefon nemcsak az értékesítés, hanem az alapvető műszaki jellemzők tekintetében is felülmúlta elődeit. Az Apple iPhone 4S erősebb modell, mint azok, amelyek előtte kerültek elő. Az új telefon továbbfejlesztett kamerával rendelkezik, és ami a legfontosabb, van egy Siri nevű személyes asszisztens.
Összetevők tekintetében nincs különbség az Apple iPhone 4S és az Apple iPhone 4 között. Csak három gramm súlyt adtak hozzá. Néhány telefon tulajdonos viccelődik, hogy ez a három gramm a Siri lelkéhez tartozik, ami senkit sem hagy közömbösnek. Egy asszisztens jelenléte lett az oka az iPhone népszerűségének. A Siri kiváló hangfelismerő funkcióval rendelkezik, és hasznos információkat is megoszthat az Apple iPhone 4S tulajdonosának.
Az új modell a legújabb technológiákat használja, amelyek lehetővé teszik az adatok fogadását és küldését különböző antennák segítségével. Az Apple iPhone 4S hozzáadja a Bluetooth 4.0 támogatást.
Figyelemre méltó az Apple iPhone 4S kamerája. Az iPhone készülékek fényképezőgépének elhelyezkedése a hátlapon hagyományos. Nyolc megapixeles kamera, LED vaku. Ez a nagy teljesítményű kamera képes versenyezni a jó kamerákkal a képminőség szempontjából. A háttérvilágítású Sony mátrix segítségével készül. A rekesznyílás indexe elérte a 2,4-et, köszönhetően annak, hogy a kamera kialakításában öt lencse található. A fényképek élesek és fényesek, mind erősen vakító napfényben, mind gyenge fényben. A beépített fotószerkesztő néhány másodperc alatt segít megszabadulni a vörösszemhatástól, vagy egyszerűen kijavítja a fényképet.
Ami a videót illeti, a kamera másodpercenként 30 képkockát képes rögzíteni, kiterjesztése: 1920X1080 pixel. Globális videoarchívumokhoz helyezze szervereit egy moszkvai adatközpontba. Kiváló minőségű videó érhető el a képstabilizálás révén. Ezért az iPhone 4S-sel történő fényképezés örömet okoz a videók szerelmeseinek.
A legvitatottabb vélemények közül sok a Siri bevezetésével kapcsolatos. Ez a hangsegéd képes hosszú beszélgetést folytatni, különféle feladatokat végezhet, információkat oszthat meg. De a Siri csak akkor működik, ha van internetkapcsolata. Az iPhone 4S még mindig bétaverzióban van, így vannak még kellemetlenségek. Például a hangvezérlés Siri nélkül nem működik. Ha nincs internet, akkor ki kell kapcsolni a Sirit, majd lehetővé válik a hangvezérlés.

Forradalmi és exkluzív Apple iPhone telefonok
Forradalmi és exkluzív Apple iPhone telefonok
Forradalmi és exkluzív Apple iPhone telefonok
Forradalmi és exkluzív Apple iPhone telefonok Forradalmi és exkluzív Apple iPhone telefonok Forradalmi és exkluzív Apple iPhone telefonokHome | Articles

November 29, 2022 12:29:55 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting