Forma e ngrirjes

Ngrirësi në stilin e kabinetit mund të jetë i lartë deri në dy metra. Për më tepër, gjerësia e saj është 60 cm. Siç mund ta shihni, nuk zë një hapësirë ​​të madhe në dhomë. Vëllimi i tij i dobishëm arrin pothuajse 300 litra. Prandaj, kjo frigorifer mund të ruajë shumë ushqime në të njëjtën kohë. Kabineti është i pajisur me disa nivele. Këto mund të jenë rafte me dyer dhe sirtarë tërheqës. Modelet nga Suedia janë gjithashtu të pajisura me tabaka në të cilat duhet të ngrihen perimet, manaferrat dhe frutat. Gjatë ngrirjes, ata nuk ngrijnë me njëri-tjetrin. Ngrirësit në formën e një gurthemeli kombinohen më së miri me mobiljet e kuzhinës. Një frigorifer i tillë mund të instalohet lehtësisht nën çdo sipërfaqe pune në kuzhinë (për shembull, një countertop). Ky frigorifer nuk ka një vëllim të madh, si dhe deri në katër sirtarë.
Një frigorifer - gjoksi bëhet në formën e gjoksit të gjyshes. Ato hapen dhe kanë një formë të zgjatur. Pjesë të mëdha peshku dhe mishi ruhen më së miri në një frigorifer të ngjashëm. Vëllimi i përdorshëm i një frigorifer të tillë mund të tejkalojë vëllimin e ngrirësit të kabinetit. Sa i përket dimensioneve të jashtme të gjigandëve të tillë, ato mund të jenë të barabarta me 850 * 1560 * 600 cm. Një mrekulli e tillë vështirë se do të futet në një derë standarde. Një frigorifer i ngjashëm mund të vendoset në lozhë.
Dhe edhe nëse temperatura e ambientit arrin +40 gradë, ushqimi do të mbahet në gjendjen e tij më të mirë. Disavantazhet e një frigorifer të tillë përfshijnë faktin se të gjitha produktet atje janë grumbulluar në një grumbull të madh. Kur nxirrni të nevojshmet, duhet të punoni shumë, ndërsa të gjitha pjesët e tjera i dorëzoni. Por ka edhe shporta të vogla të varura në të cilat mund të ruani produkte të paketuara.
Sigurisht, një lari i tillë është mjaft i dobishëm si për nga vëllimi i dobishëm ashtu edhe për sa i përket energjisë elektrike. Por midis amvisave, zemrat e tilla nuk morën respektin e duhur, pasi ato nuk mund të vendosen në një kuzhinë standarde të vogël. Përveç kësaj, duhet të mendoni për faktin se dera e frigoriferit duhet të hapet, dhe kjo gjithashtu do të kërkojë hapësirë ​​shtesë.

Forma e ngrirjes
Forma e ngrirjes
Forma e ngrirjes
Forma e ngrirjes Forma e ngrirjes Forma e ngrirjesHome | Articles

December 8, 2022 01:55:45 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting