Forma congelatorului

Congelatorul în stil dulap poate avea o înălțime de până la doi metri. Mai mult, lățimea sa este de 60 cm. După cum puteți vedea, nu ocupă o cantitate mare de spațiu în cameră. Volumul său util ajunge la aproape 300 de litri. Prin urmare, acest congelator poate stoca o mulțime de alimente în același timp. Dulapul este echipat cu mai multe niveluri. Acestea pot fi rafturi cu uși și sertare extensibile. Modelele din Suedia sunt, de asemenea, echipate cu tăvi în care legumele, fructele de pădure și fructele trebuie congelate. În timpul înghețului, nu se îngheață unul cu celălalt. Congelatoarele sub formă de bordură sunt cel mai bine combinate cu mobilierul de bucătărie. Un astfel de congelator poate fi instalat cu ușurință sub orice suprafață de lucru din bucătărie (de exemplu, un blat). Acest congelator nu are un volum mare, precum și până la patru sertare.
Un congelator - cufărul se face sub forma unui cufăr al bunicii. Se deschid și au o formă alungită. Porții mari de pește și carne sunt cel mai bine depozitate într-un congelator similar. Volumul utilizabil al unui astfel de congelator poate depăși volumul congelatorului. În ceea ce privește dimensiunile exterioare ale acestor giganți, acestea pot fi egale cu 850 * 1560 * 600 cm. Un astfel de miracol nu se va potrivi cu greu într-o ușă standard. Un congelator similar poate fi plasat pe logie.
Și chiar dacă temperatura ambiantă atinge +40 de grade, alimentele vor fi păstrate în cele mai bune condiții. Dezavantajele unui astfel de congelator includ faptul că toate produsele de acolo sunt îngrămădite într-o grămadă mare. Când scoateți cele necesare, trebuie să lucrați din greu, în timp ce întoarceți restul. Există însă și coșuri mici, în care puteți depozita produse ambalate.
Desigur, astfel de lari sunt destul de benefice atât în ​​ceea ce privește volumul util, cât și în ceea ce privește energia electrică. Dar printre gospodine, astfel de cufere nu au primit respectul cuvenit, deoarece nu pot fi așezate într-o bucătărie mică standard. În plus, trebuie să vă gândiți la faptul că ușa frigiderului trebuie deschisă, iar acest lucru va necesita și spațiu suplimentar.

Forma congelatorului
Forma congelatorului
Forma congelatorului
Forma congelatorului Forma congelatorului Forma congelatoruluiHome | Articles

December 3, 2022 04:24:15 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting