Fogyasztó és fagyasztó

A fagyasztó kísérő dokumentációjában le kell írni a fagyasztó összes jellemzőjét. Különösen a hasznos mennyiség. De néhány eladó szándékosan elrejti a fagyasztó hasznos mennyiségének számát. De néhány fagyasztó nemcsak az étel fagyasztására képes, hanem a fagyasztó falainak fagyasztására is. Az ábra tíz literenként változhat. Ha a fagyasztó turistaosztálya elég magas, akkor annak falai kellően nagy vastagságúak lesznek. Ugyanakkor az ilyen fagyasztó hasznos térfogata csökken. Az élelmiszerek fagyasztóképessége jelzi ennek a fagyasztónak a képességét, hogy 24 órán át teljes mélységében lefagyassza az ételeket. Ez figyelembe veszi a fagyasztó hőmérsékletét -18 fok. Minden 10 liter hasznos térfogat napi egy kilogramm ételt fagyaszthat le. A fagyás mértéke növelhető a hideg akkumulátorok jelenléte miatt. Brikettek vagy zacskók, amelyek sóoldatot tartalmaznak. A dróthálós kosarak megkönnyítik a gyors fagyasztást is. A fagyasztóban lévő lyukasztott falak korlátozás nélkül engedik a levegő áramlását.
Az élelmiszerek tárolásának biztonsága az egyes fagyasztók hőszigetelési tulajdonságaitól függ. A hideg akkumulátor is szerepet játszik. Ha a fagyasztó falai meglehetősen vastagak, ez pozitív hatással lesz az energiafogyasztásra. A fagyasztók ultra-gazdaságos modelljeinek hőszigetelése 120 mm. A fagyasztó gazdasági hatékonysági osztályának szintén hét mutatója van, A-tól G-ig. De annak a ténynek köszönhetően, hogy a fagyasztók gyártásának technológiája folyamatosan javul, jelenleg vannak olyan fagyasztók, amelyek gazdaságossági osztályának A + vagy A + mutatója van +.
Egy ilyen fagyasztó energiafogyasztása a fele a G osztályénak. Természetesen ezek a tulajdonságok befolyásolják a hűtőszekrény árát. A valóságban sok tényező befolyásolja az energiafogyasztást. Ezek a következők: külső hőmérséklet, ajtótömítés, fagyasztás használata, a fagyasztóajtó kinyitásának gyakorisága és a fagyasztórekesz különféle ételekkel való betöltése. Ha a fagyasztó ajtaja folyamatosan nyílik, akkor ennek megfelelően nő az áramfogyasztás.

Fogyasztó és fagyasztó
Fogyasztó és fagyasztó
Fogyasztó és fagyasztó
Fogyasztó és fagyasztó Fogyasztó és fagyasztó Fogyasztó és fagyasztóHome | Articles

December 3, 2022 04:56:13 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting