Fancy hladnjaci

Da bi smanjili troškove proizvodnje, neke američke firme koriste reljefni teksturirani čelik u proizvodnji vrata hladnjaka. To vam omogućuje da frižider učinite ne samo umjetnički privlačnim, već i da sakrijete nedostatke na površini i date mu skuplji izgled. Značajno smanjenje proizvodnih nedostataka u boji za američke firme omogućilo je upotrebu teksturiranog lima.

Analog teksturiranog čeličnog lima (ili trake) u Europi bio je jeftiniji filmski premaz od običnog čeličnog lima. Najčešći uzorak su drvo i nehrđajući čelik. Pored takvog hladnjaka moraju biti isti pristojni ostali kućanski uređaji. Domaćice, koje su iz vlastitog iskustva vidjele koliko je to prikladno i praktično, ne žele se ni na koji način vraćati u plinske peći.

Hladnjaci za umjetničko slikanje odmah ih razlikuju od ostalih modela. Uzorak se u ovom slučaju može printati sito na filmskom premazu ili ručno izraditi na zahtjev kupca. Svaku zemlju proizvodnje odlikuje vlastiti skup standardnih obrazaca zaslona koji odražavaju nacionalne karakteristike. U proizvodnji ekskluzivnih modela hladnjaka koristi se ručno oslikana umjetnost. Umjetničke kompozicije se po pravilu stvaraju na računaru. Domaći proizvođač ovdje je morao napustiti proizvodnju takvih modela zbog ograničene potražnje. Individualnim narudžbama stvara se autorsko djelo koje nema analoga. Pomoću zračne četke možete pretvoriti obični hladnjak u istinsko umjetničko djelo. Moderne zračne četkice omogućuju vam rad s nekoliko boja odjednom, pružajući gotovo fotografski kvalitet.

Za kupce koji preferiraju čestu promjenu uređenja kuhinje razvijeni su hladnjaci sa zamjenjivim ukrasnim pločama na vratima.

Neki neobični hladnjaci nisu samo originalne boje, već i oblika. Neobični su ovdje prijedlozi japanskih i kineskih kompanija koje nude dječje hladnjake u obliku životinja. Pored šarenih crteža, takvi modeli imaju ugrađeni elektronički kalendar i budilnik sa ugrađenim LCD ekranom na vratima. Kada otvorite frižider, čuje se melodija.

Najskuplji hladnjaci napravljeni su od nehrđajućeg čelika. Najskuplji dizajn za hladnjake sa zrcalnim vratima. Uz to je sigurno model ukrašen dragim kamenjem.

Fancy hladnjaci
Fancy hladnjaci
Fancy hladnjaci
Fancy hladnjaci Fancy hladnjaci Fancy hladnjaciHome | Articles

November 28, 2022 16:59:42 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting