Fagyasztó hőmérséklete

Gyakran előfordulnak kellemetlen áramkimaradások az otthonainkban. Éppen ezért a fagyasztó működésének fontos pontja, hogy mennyi ideig tudja az ételt a kívánt üzemmódban tartani anélkül, hogy áramot használna. Néhány fagyasztó modell kiváló hőszigeteléssel rendelkezik. Ezért tápellátás nélkül akár másfél napig is tárolhatnak ételeket. A VESTFROST cég fagyasztója akár ötvenkét órán keresztül képes állandó hőmérsékletet fenntartani. Ez a lehetőség lehetővé teszi a hideg akkumulátorok miatt. A hideg akkumulátor műanyag brikett. Olyan folyadékkal vannak feltöltve, amelynek nagy a fajlagos hőteljesítménye. Amíg a hűtőszekrény működik bennük, a hideg felhalmozódik. Amint megszakad az áram, automatikusan megnövelik a leolvasztási időt. A fagyasztók készletében két ilyen brikett található.
A LIEBHERR fagyasztó bizonyítja a legnagyobb teljesítményt (40 óra). A három- és négycsillagos fagyasztóknak -18 fokos hőmérsékletet kell fenntartaniuk. A " padló hideg " népszerű . Ez az opció feltételezi, hogy minden dobozon saját hűtőegység található. Az összes rendelkezésre álló szinten lefagyasztható az étel, és nem kell folyamatosan dobozról dobozra mozgatni őket.
A központ különböző kivitelű lehet. De mindegyik fel van szerelve hőmérséklet-szabályozóval, kijelzővel, kapcsolási módokkal, valamint színes kijelzővel. A zöld szín jelzi a munkakörülményeket; a gyors fagyasztási folyamatot sárga jelzi; ha a piros szín be van kapcsolva, az azt jelenti, hogy a fagyasztó ajtaja nyitva van, vagy a benne lévő hőmérséklet elég magas. Évente ajánlott ellenőrizni a kijelzők leolvasását a hőmérő leolvasásával.
Az " E " üzemmód azt jelzi, hogy a fagyasztó fél terheléssel rendelkezik, és gazdaságos energiafogyasztási módot használ. Ami az energiafogyasztást illeti, néhány olyan modell, amelyek No Frost rendszerrel vannak felszerelve, sokkal több energiát fogyasztanak, mint amennyit az útlevél jelez. A kivétel a LIEBHERR fagyasztók, amelyeket a leggazdaságosabbnak és a legdrágábbnak tartanak.

Fagyasztó hőmérséklete
Fagyasztó hőmérséklete
Fagyasztó hőmérséklete
Fagyasztó hőmérséklete Fagyasztó hőmérséklete Fagyasztó hőmérsékleteHome | Articles

November 29, 2022 13:02:46 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting