Fagyasztó alakja

A szekrényszerű fagyasztó akár két méter magas is lehet. Sőt, szélessége 60 cm, amint láthatja, nem foglal nagy helyet a helyiségben. Hasznos térfogata eléri a majdnem 300 litert. Ezért ez a fagyasztó egyszerre sok ételt képes tárolni. A szekrény több szintes. Ezek lehetnek ajtókkal ellátott polcok és kihúzható fiókok. A svédországi modellek tálcákkal is ellátottak, amelyekben a zöldségeket, bogyókat és gyümölcsöket le kell fagyasztani. Fagyás közben nem fagynak meg egymásnak. A szegélykő alakú fagyasztókat a konyhai bútorokkal lehet legjobban kombinálni. Egy ilyen fagyasztó könnyen felszerelhető a konyha bármely munkafelülete alá (például egy munkalapra). Ennek a fagyasztónak nincs nagy térfogata, valamint legfeljebb négy fiókja van.
A mélyhűtő - láda nagymama ládája formájában készül. Megnyílnak és hosszúkás alakúak. A nagy adag halat és húst legjobb tárolni hasonló fagyasztóban. Egy ilyen fagyasztó hasznos térfogata meghaladhatja a szekrény fagyasztójának térfogatát. Ami az ilyen óriások külső méreteit illeti, azok megegyezhetnek 850 * 1560 * 600 cm-rel.Egy ilyen csoda aligha fog beilleszkedni a szokásos ajtókba. Hasonló fagyasztót lehet elhelyezni a loggián.
És még akkor is, ha a környezeti hőmérséklet eléri a +40 fokot, az ételeket a legjobb állapotban tartják. Egy ilyen fagyasztó hátránya az a tény, hogy az összes ott lévő terméket egy nagy halomba rakják. A szükséges elővételekor keményen kell dolgoznia, a többit meg kell fordítania. De vannak kis függesztett kosarak is, amelyekben csomagolt termékeket tárolhat.
Természetesen az ilyen lari elég hasznos mind a hasznos mennyiség, mind az áram szempontjából. De a háziasszonyok körében az ilyen ládák nem részesültek kellő tiszteletben, mivel nem helyezhetők el egy szokásos kis konyhában. Ezen felül el kell gondolkodnia azon a tényen, hogy a hűtőszekrény ajtaját ki kell nyitni, és ez további helyet is igényel.

Fagyasztó alakja
Fagyasztó alakja
Fagyasztó alakja
Fagyasztó alakja Fagyasztó alakja Fagyasztó alakjaHome | Articles

December 8, 2022 01:06:20 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting