Evaluarea meritelor pentru a decide de ce ai nevoie de un iPod

Vești bune îi așteaptă pe proprietarii de telefoane iPhone. Cunoscutul hacker George Hotz va lansa în curând o altă dezvoltare. Amintiți-vă că mai devreme el a inventat programe pentru jailbreak și deblocare iPhone. Aceste programe au devenit atât de populare încât apare întrebarea: „ De ce avem nevoie de un iPod? » Dacă nu le folosești.
Noul utilitar pe care îl scrie Hotz se va potrivi tuturor dispozitivelor moderne precum iPhone 3GS, iPad și iPod Touch 3.0. Nu există încă o singură presupunere despre controlul asupra tuturor acestor dispozitive. IPhone-urile lansate recent, precum și iPod Touch, s-au dovedit a fi mai rezistente la manipulare cu instrumentele standard. Din acest motiv, hackerii nu le pot oferi încă un jailbreak complet.
Astăzi, proprietarii iPhone 3GS, care au decis totuși să pună jailbreak-ul pe cel mai recent firmware, vor trebui să conecteze dispozitivul la computer și apoi să repete jailbreak-ul de fiecare dată când telefonul este repornit. Se pune aceeași întrebare: atunci de ce avem nevoie de un iPod, care necesită în mod constant un jailbreak. Crezând cuvintele lui Hotz, soluția este aproape.
Merită să ne dăm seama de ce este chiar nevoie de acest jailbreak?
Termenul de jailbreak în sine (din engleză. "Jailbreak") înseamnă procedura de jailbreaking a firmware-ului unui anumit dispozitiv mobil pentru a deschide în continuare accesul complet, ceea ce face posibilă accesarea sistemului de fișiere al telefonului mobil. Această tehnică de hacking vă permite să instalați tot felul de aplicații piratate pe iPhone în câteva secunde. Dar acest lucru este departe de primul motiv pentru care jailbreak-ul este atât de popular.
Absolut toți proprietarii de telefoane cu jailbreak pot instala programe unice care nu sunt disponibile în magazinul Apple. Deoarece dezvoltatorii aplicațiilor magazinului oficial trebuie să respecte reguli stricte.
La un moment dat, iPhone-ul a devenit o tehnologie care ne-a dat lumea peste cap, acum acest lucru se întâmplă pe piață pentru păpușile monster high. Aceste jucării drăguțe și distractive captează inimile multor copii. Puteți citi despre ce fel de păpuși monstru înalte sunt pe site-ul highdolls.ru.
O aplicație universală vă poate transforma telefonul preferat într-un laptop cu o conexiune la internet accesibilă sau vă poate ajuta să descărcați orice videoclip din rețelele de căutare. Este posibil să vedeți și să modificați setările ascunse ale telefonului. Opțional, puteți adăuga un număr nelimitat de pictograme la Dock sau puteți schimba interfața cu una mai plăcută. Lista funcțiilor este completată de funcția de filtrare a apelurilor primite? De fapt, lista este interminabilă.

Evaluarea meritelor pentru a decide de ce ai nevoie de un iPod
Evaluarea meritelor pentru a decide de ce ai nevoie de un iPod
Evaluarea meritelor pentru a decide de ce ai nevoie de un iPod
Evaluarea meritelor pentru a decide de ce ai nevoie de un iPod Evaluarea meritelor pentru a decide de ce ai nevoie de un iPod Evaluarea meritelor pentru a decide de ce ai nevoie de un iPodHome | Articles

November 28, 2022 18:22:54 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting