Este fezabilă din punct de vedere tehnic operația de mutare a ușii frigiderului pe cealaltă parte?

În viața fiecăruia dintre noi, un rol destul de important îl joacă ... un frigider. Da, este acest prieten alb al umanității, care stă nemișcat și indestructibil în aproape fiecare bucătărie, se ascunde în măruntaiele sale aproape inepuizabile provizii strategice de hrană. Mulți dintre noi ne-am obișnuit deja atât de mult să-l deschidem încât să-l putem face chiar și în vis! Cu toate acestea, în timpul reparațiilor, frigiderul este deseori reamenajat, iar această acțiune atrage adesea multe probleme. De exemplu, poate fi necesar să schimbați partea pe care se deschide ușa frigiderului. Este posibilă o astfel de operație în principiu și, dacă da, cât de realist este să faci singură această manipulare complicată? Vom încerca să răspundem la această întrebare.
Se pare că poți. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un frigider, precum și de un set de șurubelnițe speciale, de exemplu, automobile. Asa de,
1. Scoatem toate sertarele și rafturile din frigider. Punem frigiderul cu ușa sus.
2. Scoateți suportul inferior deșurubând două șuruburi în adâncituri (aceasta necesită o duză specială).
3. Deșurubați dopurile, pe unul dintre care este atașată axa congelatorului.
4. Deșurubăm axa din dopul stâng și o înșurubăm în dopul drept și o punem pe cea stângă, deja fără axă
5. Scoateți ușa congelatorului din elementele de fixare și scoateți cu grijă dopurile de la capetele ușii situate în dreapta cu un cuțit și introduceți-le în găurile din stânga.
6. Fixăm ușa camerei frigorifice în poziție verticală.
7. Scoateți capacul din interiorul frigiderului deșurubând două șuruburi din interior.
8. Închideți ușa frigiderului
9. Deșurubați suportul care conține axa superioară a ușii frigiderului, scoateți axa din ea și înșurubați-o din cealaltă parte. Scoateți ușa și înșurubați suportul superior într-o locație nouă.
10. Scoateți dopul de plastic de pe capacul superior și introduceți-l în partea dreaptă, înșurubați capacul superior înapoi în poziție.
11. Axa inferioară a ușii frigiderului și axa inferioară a congelatorului conțin un suport situat chiar în mijlocul frigiderului. Îl deșurubăm și schimbăm două garnituri de plastic.
12. Punem la loc ușa frigiderului.
13. Introduceți suportul mediu în puntea superioară și înșurubați-l.
14. Am pus la loc ușa congelatorului.
15. Așezați frigiderul în poziție verticală.
Sperăm că ați făcut față sarcinii de a depăși ușa frigiderului fără a sparge nimic. Și dacă da, atunci centrul de service va avea cu siguranță piese de schimb.

Este fezabilă din punct de vedere tehnic operația de mutare a ușii frigiderului pe cealaltă parte?
Este fezabilă din punct de vedere tehnic operația de mutare a ușii frigiderului pe cealaltă parte?
Este fezabilă din punct de vedere tehnic operația de mutare a ușii frigiderului pe cealaltă parte?
Este fezabilă din punct de vedere tehnic operația de mutare a ușii frigiderului pe cealaltă parte? Este fezabilă din punct de vedere tehnic operația de mutare a ușii frigiderului pe cealaltă parte? Este fezabilă din punct de vedere tehnic operația de mutare a ușii frigiderului pe cealaltă parte?Home | Articles

November 27, 2022 05:06:49 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting