Erőteljes Karcher robotporszívó különböző célokra

Szeretne tisztességes porszívót választani. A Karcher robotporszívó a Rainbow porszívó analógja normál áron.
Előnyök:
- magas szintű tisztítás, amely más módszerekkel nem érhető el
- sok hasznos kiegészítés, például légtisztítás, beltéri használat, kompresszorként stb. (van egy igazolás az Allergológiai Intézettől)
- a porszívó + légtisztító kevés helyet foglal el.
- van egy vízszűrő
Hátrányok:
- nagy zajt ad, 80db alatt.
- bár az ár alacsonyabb, mint az analógoké, mégis nagyon jelentős
A Karcher robotporszívó jelenleg a legújabb technológia. Szűrők és porzsákok nélkül. Az elektrofúziós gép valóban hatékony, a vibráció pár cm-re érezhető tőle. A szőnyegek és a kárpitozott bútorok tökéletesen tisztítanak, tisztítás után még a színe is üdébb lesz. A levegő is friss és párás. Felveheti a tömlőt a fújáshoz, ami nagyon klassz - fújjon ki port a számítógépből / TV-ből / bármely sarkából, törje át a mosogató eldugulását vagy tegyen egy spray-palackot. Különösen az allergiások számára van HEPA kimenet! Elvileg nemcsak az allergiások számára, hanem mindenki számára, aki nem akar porot lélegezni.
A szívóerő tisztázása érdekében ismertetem a Karcher bemutató tisztítását.
1. rész - száraz, elektromos kefével. Ennek eredményeként szinte semmi sem volt a kefetengelyen, nem volt göndör haj stb. Következésképpen a szívóerő elegendő mindezek eltávolításához a tengelyről.
A 2. rész nedves tisztítás. A fő lehetőség a fúvóka lassú mozgatása maga felé a permetező gomb megnyomásával. Az oldatot bevezetik a szőnyegbe, és azonnal visszaszívódik. A fúvókában - " már forr ." Egy nedves szőnyegcsík marad.
További lehetőség - nagyon piszkos helyet öntünk bőven az Ön által felemelt fúvókából, és várjuk, hogy felszívódjon és megtisztuljon. Egy idő után gyűjtsük össze az oldatot a fúvókával, amíg a buborék el nem áll a fúvókában.
Körülbelül ugyanabban az időben (~ 3 óra) száradt a szőnyeg.
Egy vizuális bemutató után rájöttem, hogy a porszívó valódi, normál áron. Még mindig lenyűgözött. Ha minőségre vágyik - vigye el a Karcher robotporszívót.

Erőteljes Karcher robotporszívó különböző célokra
Erőteljes Karcher robotporszívó különböző célokra
Erőteljes Karcher robotporszívó különböző célokra
Erőteljes Karcher robotporszívó különböző célokra Erőteljes Karcher robotporszívó különböző célokra Erőteljes Karcher robotporszívó különböző célokraHome | Articles

November 28, 2022 03:11:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting