Egymás mellett Gaggenau

Az életkörülmények alapján a fogyasztók nagy része csak európai típusú hűtőszekrényt engedhet meg magának. De manapság elegendő olyan apartman van, amely kényelmesen elhelyezhet egy amerikai stílusú hűtőszekrényt a konyhában. Ezenkívül egy ilyen hűtőszekrény olyan műalkotás, amely méltóan köszönti az összes vendéget. Ezen modellek egyike a "side-by-side" hűtőszekrény , amelyet a Gaggenau cég gyárt. Az SK 535 klasszikus amerikai stílusú. Ha belenéz a hűtőszekrénybe, megtalálja a frissesség zónáját, amelyet hús és hal tárolására szánnak. Két rekesz van az italok hűtésére. A vajat egy erre kijelölt rekeszben kell tárolni. A zöldek és zöldségek tárolása állítólag két rekeszben történik. Szabályozni tudják a páratartalom szintjét. A fagyasztó No-Frost rendszerrel van felszerelve. A hűtőszekrény hasznos térfogata 600 liter. Az egymás melletti hűtőszekrényben egy hónapig tárolhatók élelmiszerek. Ebben az esetben az élelmiszerekben lévő összes tápanyagnak megvan az eredeti értéke. Az ilyen hűtőszekrényben nem olvasztható le a No-Frost rendszer használata.
A hűtőszekrény hét klimatikus zónával rendelkezik. A hőmérséklet a szükséglet függvényében önállóan állítható. Az SK 535 hűtőszekrény tulajdonságait tekintve elég professzionális hűtőszekrény. Minden terméktípushoz szánják, saját hőmérséklet- és páratartalom-mutatóval. A hűtőszekrényben található vezérlőrendszer elektronikus. Minden megjelenik egy színes kijelzőn, amellyel bármilyen változtatást elvégezhet a hűtőszekrény működésében. Bármelyik kamrában beállíthatja a kívánt hőmérsékletet.
Az SK 535 egymás melletti hűtőszekrény készíthet ivóvizet és jeget. Ehhez egy speciális készüléket biztosítanak. A gép egyszerre ötszáz kocka előkészített jeget képes befogadni. Töredezett megjelenésűek is lehetnek. A készülékben másfél liter jeges víz is található. Mielőtt hűtésre vagy fagyasztásra kerülne, a víz megtisztul minden káros szennyeződéstől. Ez a modell beépített konyhabútorokba készülhet, vagy szabadon álló megjelenésű lehet.

Egymás mellett Gaggenau
Egymás mellett Gaggenau
Egymás mellett Gaggenau
Egymás mellett Gaggenau Egymás mellett Gaggenau Egymás mellett GaggenauHome | Articles

December 6, 2022 16:39:56 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting