Egymás mellett és kényelem

Az egymás melletti hűtőszekrények különféle funkciókat tartalmazhatnak. Ilyenek lehetnek például: jég és hideg vízellátás, nulla frissesség kamra, No Frost rendszer, beépített minibár, ajtócsukó. Ez nem egy teljes lista, amelyet fel lehet venni az egymás melletti hűtőszekrényekben. Minden gyártónak megvannak a maga módszerei, amelyeket magában foglal annak érdekében, hogy minél több fogyasztót vonzzon az ilyen típusú hűtőszekrényekhez. Például az AMANA cég megkülönböztette magát azzal, hogy kamrát biztosított gyógyszerek tárolására ezekben a hűtőszekrényekben. Ebben az esetben a kamera zárolható. A MAYTAG hűtőszekrény lifttel rendelkezik. A beépített gomb forgatásával beállíthatja a polc magasságát. Ebben az esetben a műveleteket csak egy kézzel hajtják végre.
Minden kosár, polc és oldal csak kiváló minőségű. Végül is egy ilyen hűtőszekrényt nehéz terhelésekre terveztek. Ezenkívül mindegyik polcnak van oldala, így folyadék nem folyhat túl a szélén. Minden polc a kívánt magasságra állítható. A Side-by-side hűtők egyes modelljei függesztett kosarakkal vannak felszerelve. Ezek a BOSCH, a GENERAL ELECTRIC és még sokan mások. Az LG hűtőszekrény ovális alakú polccal rendelkezik. Lehet elhelyezni vízszintes helyzetben üveg bor vagy pezsgő. Az Electrolux modellek fapadlóval rendelkeznek.
Ha a legszokatlanabb megoldásokra figyel, akkor a MAYTAG ZigZag hűtőszekrénye figyelmet érdemel. Térfogata 730 liter. Nagyon praktikus konténerek vannak itt. A polcok készülhetnek üvegből és drótból is. Sőt, szükségszerűen szabályozzák őket. Az ajtókban lévő kosarak dönthetőek. Palacktartók is találhatók. A hűtőtér és a hűtőszekrény rekesze cikk-cakk elválasztással rendelkezik.
Mindezen eredeti megoldások mellett ez a modell a legérdekesebb és a legtágasabb az összes elérhető közül. A fagyasztórekesz kosarakkal van felszerelve, ahol meglehetősen nagy mennyiségű ételt tárolhat. Pizzapolc biztosított. Az emelőpolc magasságát a hűtőtérben állíthatja be. A hűtőszekrényekben önállóan beállíthatja a szükséges páratartalom szintet. Minden hűtőszekrénynek van egy " vakáció " funkciója . Ez a minimális üzemmód, amelyet az ajtó kinyitásakor letiltanak.

Egymás mellett és kényelem
Egymás mellett és kényelem
Egymás mellett és kényelem
Egymás mellett és kényelem Egymás mellett és kényelem Egymás mellett és kényelemHome | Articles

December 5, 2022 20:40:17 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting