Egyedi kivitelű Miele hűtőszekrények egy német gyártótól

2008-ban a Miele kiadott „ bíróság ” az ügyfelek egy új család solo K10000 hűtőszekrények. Ennek a sorozatnak a Miele fagyasztói és hűtőszekrényei a továbbfejlesztett funkcionalitással, a kiegészítő lehetőségek széles skálájával és a továbbfejlesztett dizájnnal örülnek. Ezért, amikor azt mondjuk, hogy „ hűtőszekrények Mile-ból ”, nemcsak a gyönyörű megjelenést, hanem a megfelelő okos feltöltést is értjük.
A szellemi " töltelékből " megkülönböztethetők: a DynaCool működési hűtőrendszerek, amelyek lehetővé teszik, hogy lenyűgöző mennyiségű ételt gyorsan lehűtsenek; Ergonomikus PerfectFresh kamrák, amelyek kétszer olyan hosszú gyümölcs- és zöldségkészletet tárolnak, mint a szokásos hűtött rekeszek; egy belső jégkészítő, amely 60 perc alatt képes 1 kg-nál több fagyos frissességet eljuttatni a Mila hűtőszekrény tulajdonosához; speciális Soft Close záró, amely szabályozza a hűtőszekrény ajtajának szoros illeszkedését; " Intelligens " kijelző, amely vezérli a munkakamra hőmérséklet-szabályozását stb.
A tökéletesség minden részletében a Miele hűtőszekrényről szól. Például a DynaCool nemcsak gyorsan lecsökkenti a betöltött termékek hőmérsékletét, hanem ugyanolyan sík hőmérsékleti görbét is fenntart a hűtőtér teljes belsejében. Az újratervezett PerfectFresh dobozokat egészében könnyű kihúzni, amit a teleszkópos tárgylemezek K10000 modellekbe történő integrálása tett lehetővé. A beépített kijelző lesz „ mutatni ” a tulajdonos a Mille hűtőszekrény nem csak a számokat Celsius fok, hanem segít meghatározni, hogy mikor kell cserélni a ActiveAirClean szénszűrő, amely felelős megszüntetése „ felesleges ” szagokat a kamrában.
A szokatlan tervezési megoldások közül: az új Miele hűtőszekrények kellemesen meglepnek a VarioBord polcokkal, amelyek közvetlenül a „ hűtőegység ” ajtaján helyezkednek el . A fémkeretek feltűnő esztétikája az átlátszó műanyag rekeszekkel kombinálva azonnal magára vonja a figyelmet. És az ügyfél azonnal megérti: a Miele hűtőszekrény modern, kényelmes és megbízható!
A Miele cég fejlesztői nem feledkeztek meg a környező természet gondozásáról. Valamennyi, a K10000 sorozatba tartozó hűtőszekrényt a villamosenergia-fogyasztás gazdaságossági osztályai jellemzik: A +++, A ++ és A. A Mile A +++ legújabb hűtőgép-modelljei valamivel több mint 6 kW / h-t fogyasztanak naponta. De még 7 évvel ezelőtt is egy hasonló, 150 literes hűtőszekrény " fagyasztókamrájához " 9,6 kW / h-ra volt szükség. Általában a fejlődés nyilvánvaló, és a K10000 sorozat jó megoldás takarékos tulajdonosoknak! Boldog vásárlás!

Egyedi kivitelű Miele hűtőszekrények egy német gyártótól
Egyedi kivitelű Miele hűtőszekrények egy német gyártótól
Egyedi kivitelű Miele hűtőszekrények egy német gyártótól
Egyedi kivitelű Miele hűtőszekrények egy német gyártótól Egyedi kivitelű Miele hűtőszekrények egy német gyártótól Egyedi kivitelű Miele hűtőszekrények egy német gyártótólHome | Articles

December 6, 2022 16:27:52 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting