Egy porgyűjtő porszívó előnyei

Egy ilyen, centrifugális légtisztítással rendelkező porszívó a világ minden tájáról vonzza az ügyfeleket, mivel nincs zsák, amelyben por gyűlik össze. Nincs ilyen táska, helyette műanyag edény van. A port is megtisztítják, a tartály mosható is, a porszívó teljesítménye ezzel a megközelítéssel nem csökken, amikor a tartályt megtöltik, hanem az egész tisztítás során egy, magas szinten marad. Csak azt kell szem előtt tartani, hogy a tartály tisztítása sokkal több erőfeszítést igényel, mint a szűrő cseréje egy közönségesben. A tartályos porszívónak gyakran kétféle szűrési szintje van:
• a piszkos levegő, a porral együtt, a különleges kialakításnak köszönhetően kavarog, ezáltal ciklikus áramlást hoz létre. A szemetet a centrifugális erő segítségével egy ilyen porszívóban nyomják a cső falaira, amelytől elveszítik a sebességet és a szemetes tartályban maradnak. Ezután maga a levegő áthalad a motoron és a kifejezetten tisztításra létrehozott szűrőkön, majd 97% -ban tiszta a szobába.
• poros levegő kerül magába a tartályba, ahol sokkal gyorsabban veszít a sebességből és benne marad. Ebben az esetben a nehezebb hulladék, gyakran akár 97% is, a tartály alján marad. Apró porszemcsék maradnak az örvényben, amely bejut a motorszűrőbe, majd egy speciális szűrőbe a finom tisztítás érdekében.
A finom tisztításhoz használt szűrőket végső tisztításnak nevezhetjük.
Számos modern modellben, hordozható porszívóban a gyártók HEPA szűrőt biztosítottak, ami egy finom szűrő, nagyon fontos, hogy minden tartályos porszívót fel kell szerelni ezzel. Egy ilyen szűrő sok mindenre képes, nevezetesen a kis részecskék megtartására 0,3 mikronig, és a visszatartott részecskék százalékos aránya nem tetszik, és valamivel több, mint 99%. Európában az ilyen szűrőket gyakran S osztályú szűrőknek nevezik. Ezenkívül a speciális antibakteriális szűrők sokféle baktérium elpusztítására képesek. De azok a nagyon kicsi részecskék, amelyeknek sikerül átsuhanniuk az útjukban lévő összes szűrőn és akadályon, nem tetszhetnek nekik, a teljes biztonság és a maximális tisztítás érdekében van egy másik higiénikus szűrő. Ennek a szűrőnek a szálait speciális elektrosztatikákkal töltik fel, amelyek a legkisebb porszemcséket is vonzzák. Allergiában és még több asztmában szenvedő emberek számára porszívót kell venni egy edénnyel és egy további HEPA szűrővel, lehetőleg legalább 12-vel.

Egy porgyűjtő porszívó előnyei
Egy porgyűjtő porszívó előnyei
Egy porgyűjtő porszívó előnyei
Egy porgyűjtő porszívó előnyei Egy porgyűjtő porszívó előnyei Egy porgyűjtő porszívó előnyeiHome | Articles

November 26, 2022 21:15:42 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting