Echipament funcțional al frigiderului

Foarte util atunci când frigiderul are alarmă. Poate fi atât lumină, cât și sunet. Dintre toate tipurile de alarme, alarma care sună în momentul în care temperatura din congelator crește este demnă de o atenție specială. Dacă atinge -11 grade, atunci va urma un semnal care va anunța acest lucru. Frigiderele au, de asemenea, un semnal care notifică despre o ușă deschisă. Poate fi o cameră frigorifică sau poate fi un congelator. Frigiderele controlate electronic vor semnaliza o ușă deschisă în frigider după cinci minute și în congelator după un minut. De asemenea, este convenabil să afișați temperatura, care se află în interiorul frigiderului. Unele modele de frigidere sunt echipate cu indicație LED. Există însă frigidere care au un afișaj digital pe care sunt prezentate toate informațiile.
Pentru un frigider, o funcție precum stocarea alimentelor într-un moment în care alimentarea este oprită este foarte importantă. Perioada de valabilitate a alimentelor indică perioada de timp în care alimentele pot fi păstrate în frigider la temperatura corespunzătoare. Dacă este posibil, cel mai bine este să achiziționați un frigider care are un timp îndelungat de depozitare pentru alimente.
Fiecare frigider are propria capacitate de congelare. Acest indicator este măsurat în kilograme și arată cantitatea pe care o poate îngheța în 24 de ore. Frigiderul are și marcaj cu asterisc. Un asterisc înseamnă că camera este menținută doar la -6. Acest indicator este potrivit numai pentru produsele pe termen scurt. Prezența a doi fulgi de zăpadă înseamnă că temperatura camerei este de -12 grade. Pentru o perioadă scurtă de timp, toate produsele alimentare necesare pot fi stocate aici.
Frigiderele marcate cu trei stele indică o temperatură minimă de -18 grade. Acest lucru va fi suficient pentru a stoca mâncarea pentru o lungă perioadă de timp. A îngheța o cantitate mică din ele este de asemenea permisă aici. Patru asteriscuri indică o temperatură de -24 grade. Aici puteți păstra alimente mult timp, precum și congela o cantitate mare de alimente.

Echipament funcțional al frigiderului
Echipament funcțional al frigiderului
Echipament funcțional al frigiderului
Echipament funcțional al frigiderului Echipament funcțional al frigiderului Echipament funcțional al frigideruluiHome | Articles

December 5, 2022 02:53:03 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting