Dvokrilni hladilniki iz Amerike za domačo uporabo

Dvovratni hladilniki so trdno zasidrani v glavah javnosti kot zajetni in dragi agregati. Sodobni trendi v inženirstvu takšnih naprav začenjajo dokazovati nasprotno. Spodaj je pregled najbolj kompaktnih in, kar je najpomembneje, dvovratnih enot v kuhinji.
Temu seznamu sledi model dvratnega hladilnika LG GW-B207, za katerega je značilna največja razpoložljivost. Toda takšna naprava izgubi na kompaktnosti: širina in globina sta nekoliko večja kot pri glavnih tekmecih. Hladilnik je opremljen s tehnologijo Total No Frost, zato naprave ne smemo neskončno čistiti pred ledom in zmrzaljo.
Model dvovratnega hladilnika Samsung RS-20 je predstavnik linije enot Slim. Glede na ambiciozno izjavo proizvajalca so takšne naprave optimalne rešitve za majhne kuhinje. Dvovratni hladilniki Samsung imajo večnitno hitro vsebinsko hlajenje, tu in v obeh predelkih pa je predstavljena tudi tehnologija No Frost. Notranja površina hladilnika je dobavljena z najtanjšo plastjo srebra, nanešeno po tehnologiji Silver Nano. To prispeva k dezinfekciji komor dvovratnega hladilnika in boljšemu roku uporabnosti živil.
Model BEKO GNE 15942 turškega proizvajalca " diha v hrbet " znanim svetovnim znamkam. Poleg zgoraj opisanih tehnoloških značilnosti so ti dvovratni hladilniki v zunanjosti barvno predstavljeni s široko paleto. S pomočjo zaslona na dotik modela je mogoče uravnavati temperaturni režim v obeh predelkih; na voljo je možnost " super zamrznitve ". Za tak hladilnik je primerno kupiti poseben komplet jedi, krožnikov, ki so okolju prijazni in hranijo hrano dlje časa.
Mabe MEM23QG velja za eno najcenejših naprav v tem razredu. Tu ločimo dve vrsti modelov - srebrno obliko (MEM23QGWGS) in belo napravo (MEM23QGWWW). Morda ni tako priročno uporabljati naprave, saj lahko v zamrzovalnem predelu tukaj najdete samo večstopenjske rešetke. A prihrani čas pri dostopu do izdelkov. Mabe MEM23QG ima elektronski krmilnik. Temperaturo lahko nadzorujete v različnih predelkih dvovratnega hladilnika.

Dvokrilni hladilniki iz Amerike za domačo uporabo
Dvokrilni hladilniki iz Amerike za domačo uporabo
Dvokrilni hladilniki iz Amerike za domačo uporabo
Dvokrilni hladilniki iz Amerike za domačo uporabo Dvokrilni hladilniki iz Amerike za domačo uporabo Dvokrilni hladilniki iz Amerike za domačo uporaboHome | Articles

December 3, 2022 07:45:54 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting