Divatos hűtőszekrények

A gyártási költségek csökkentése érdekében néhány amerikai cég dombornyomott texturált acélt használ a hűtőszekrényajtók gyártásához. Ez lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény ne csak művészi szempontból vonzó legyen, hanem elrejtse a felületi hibákat és drágább megjelenést kölcsönöz neki. A texturált lapok lehetővé tették a festés gyártási hibáinak jelentős csökkentését az amerikai cégek számára.
A texturált acéllemez (vagy szalag) analógja Európában a hagyományos acéllemez olcsóbb filmbevonata. A leggyakoribb minták a fa és a rozsdamentes acél. Egy ilyen hűtőszekrény mellett szükségszerűen ugyanazoknak a háztartási készülékeknek kell lenniük. A háziasszonyok, akik saját tapasztalataik alapján meggyőződtek arról, mennyire kényelmes és praktikus, semmiképpen sem akarnak visszatérni a gázkemencékhez.
A művészi festéssel ellátott hűtőszekrények azonnal megkülönböztetik őket a többi modelltől. Ebben az esetben a rajz lehet sablon egy filmbevonaton, vagy kézzel elkészíthető a megrendelő kérésére. Minden gyártó országnak megvan a maga tipikus sablonja, amely tükrözi a nemzeti jellemzőket. A hűtőszekrények exkluzív modelljeinek gyártása során kézzel festett művészeteket használnak. A művészi kompozíciók általában számítógépen készülnek. A hazai gyártónak a korlátozott kereslet miatt itt el kellett hagynia az ilyen modellek gyártását. Egyéni megrendelésekre létrejön egy szerző műve, amelynek nincsenek analógjai. A festékszóró segítségével a szokásos hűtőszekrény valódi műalkotássá alakítható. A modern ecsetek lehetővé teszik, hogy egyszerre több színnel dolgozzon, szinte fényképészeti minőséget nyújtva.
Azok számára a vásárlók számára, akik a konyhai dekoráció gyakori cseréjét részesítik előnyben, hűtőszekrényeket alakítottak ki az ajtókon cserélhető dekoratív panelekkel.
Néhány szokatlan hűtőszekrénynek nemcsak eredeti színei vannak, hanem formái is. Szokatlan itt a japán és kínai vállalatok javaslatai, amelyek állat alakú gyermekhűtőket kínálnak. A színes rajzok mellett az ilyen modellek beépített elektronikus naptárral és az ajtókra LCD kijelzővel ellátott ébresztőórával rendelkeznek. Dallam szól, amikor a hűtőszekrény kinyílik.
A legdrágább hűtőszekrények rozsdamentes acélból készülnek. A legdrágább kivitel a tükrös ajtókkal ellátott hűtőszekrényekhez. Ezenkívül ezek természetesen drágakövekkel berakott modellek.

Divatos hűtőszekrények
Divatos hűtőszekrények
Divatos hűtőszekrények
Divatos hűtőszekrények Divatos hűtőszekrények Divatos hűtőszekrényekHome | Articles

November 27, 2022 04:41:24 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting