Dimensiunile frigiderului

Aparatele de uz casnic sunt o parte integrantă a vieții noastre. Modul în care îl alegem corect va determina viața sa de serviciu și sentimentele noastre confortabile de a deține această tehnică. Una dintre cele mai importante tehnici din casa noastră este frigiderul. Înainte de a face o alegere, trebuie să cunoașteți toate complexitățile asistentului dvs. de acasă. Inițial, trebuie să decideți dimensiunile și volumele sale. Pe baza acestei caracteristici, toate frigiderele pot fi împărțite în patru grupe. 1. Frigidere mici, precum și destul de compacte. Acest frigider poate fi îngust sau redus. Cel mai adesea într-un astfel de frigider, dacă există un congelator, atunci acesta este situat în partea superioară a acestuia. Dacă luăm în considerare dimensiunile exterioare ale acestor frigidere, acestea pot varia. Înălțimea sa poate fi de la 85 cm la 160 cm. Lățimea acestui frigider mic este de 55 cm. Adâncimea standard este de 60 cm.
2. Frigidere aparținând tipului european. Lățimea și adâncimea acestor frigidere este de 60 * 60 cm. Dar înălțimea poate avea un indicator egal cu 170-205 cm. Dacă ne uităm la produsele produse de producătorii europeni, putem vedea că cea mai mare parte a producției este alcătuită din doar astfel de frigidere. Din această cauză, consumatorul a început să cheme acest frigider cu un nume similar. Congelatorul unui astfel de asistent la domiciliu este cel mai adesea situat în partea inferioară.
3. Frigiderul este scăzut, dar lat și adânc. Printre oameni, există și un al doilea nume pentru un astfel de frigider „ asiatic ”. Acest frigider are cel mai adesea un congelator în partea superioară. Dimensiunile crescute în lățime și adâncime permit să aibă volume suficient de mari, în ciuda faptului că exteriorul frigiderului are performanțe scăzute. Lățimea unui astfel de frigider poate fi de 80 cm. Cu această lățime, înălțimea frigiderului va fi de 170 cm.
4. Frigider pe două fețe (Side-by-Side). Compartimentul congelator al unui astfel de frigider are o poziție laterală. Un astfel de frigider are o înălțime de aproximativ 180 cm. Adâncimea poate fi de la 60 la 80 cm. Lățimea unui exemplar similar ajunge la 100 cm.
Atunci când alegeți un frigider, este necesar să vă imaginați cu precizie spațiul în care va fi amplasat. Aici, nu numai locul frigiderului ar trebui luat în considerare, ci și spațiul care va fi în jurul acestuia. Este imperativ să vă bazați pe ușa frigiderului pentru a se deschide. Va exista acces la alte articole.

Dimensiunile frigiderului
Dimensiunile frigiderului
Dimensiunile frigiderului
Dimensiunile frigiderului Dimensiunile frigiderului Dimensiunile frigideruluiHome | Articles

December 3, 2022 14:36:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting