DiSeqC 3.X

DiSeqC 3.X - siguron një dialog midis marrësit dhe pajisjeve periferike. Në të ardhmen, ai do të lejojë automatizimin e procesit të konfigurimit të pajisjeve të jashtme.

DiSeqC 3.X
DiSeqC 3.X
DiSeqC 3.X
DiSeqC 3.X DiSeqC 3.X DiSeqC 3.XHome | Articles

July 2, 2022 14:05:49 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting