DiSeqC 3.X

DiSeqC 3.X - обезбедува дијалог помеѓу приемникот и периферните уреди. Во иднина, тоа ќе овозможи автоматизирање на процесот на конфигурирање на надворешни уреди.

DiSeqC 3.X
DiSeqC 3.X
DiSeqC 3.X
DiSeqC 3.X DiSeqC 3.X DiSeqC 3.XHome | Articles

July 6, 2022 06:49:06 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting