DiSeqC 1.X

DiSeqC 1.X - ви овозможува да контролирате вклучување или вклучување на одреден број надворешни уреди (конвертори, прекинувачи, позиционери). Специфичниот број на контролирани уреди зависи од верзијата на овој протокол, која се одредува според последната цифра на неговиот шифр.

DiSeqC 1.X
DiSeqC 1.X
DiSeqC 1.X
DiSeqC 1.X DiSeqC 1.X DiSeqC 1.XHome | Articles

November 26, 2022 21:02:06 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting