DiSEqC

DiSEqC është një grup protokollesh për ndërveprimin e marrësit me pajisjet e jashtme. Këto protokolle përdorin kombinime specifike të sinjalit 22 kHz dhe pauzës për të transmetuar 0 dhe 1. Tani janë zhvilluar tre lloje të protokolleve të tilla.

DiSEqC
DiSEqC
DiSEqC
DiSEqC DiSEqC DiSEqCHome | Articles

December 3, 2022 15:27:54 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting