DiSEqC

DiSEqC е група на протоколи за интеракција на приемникот со надворешни уреди. Овие протоколи користат специфични комбинации на 22 kHz сигнал и пауза за пренос на 0 и 1. Сега се развиени три типа на такви протоколи.

DiSEqC
DiSEqC
DiSEqC
DiSEqC DiSEqC DiSEqCHome | Articles

June 30, 2022 18:37:50 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting