DiSEqC 2.X

DiSEqC 2.X - дополнително овозможува добивање потврда за извршување на командата. Со негова помош, на пример, можно е да се добијат информации за фреквенцијата на користениот локален осцилатор на конверторот.

DiSEqC 2.X
DiSEqC 2.X
DiSEqC 2.X
DiSEqC 2.X DiSEqC 2.X DiSEqC 2.XHome | Articles

June 30, 2022 21:52:12 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting