Despre cele mai importante principii ale aspiratoarelor robotizate

Un aspirator este un asistent indispensabil în casă. Cu ajutorul acestuia, puteți pune cu ușurință lucrurile în ordine în cel mai aglomerat și prăfuit apartament, făcându-l mult mai repede decât cu o mătură obișnuită. Cu toate acestea, ce puteți spune dacă aspiratoarele moderne sunt capabile să vă curățe apartamentul nu numai non-stop, ci chiar și fără a necesita participarea dvs.? Desigur, vorbim despre popularitatea rapidă a aspiratoarelor-roboți, care curăță cu grijă apartamentul fără a fi nevoie să fie deloc îngrijiți. Cu siguranță, mulți sunt chinuiți de întrebarea care este baza muncii unor astfel de mecanisme sofisticate și complexe puse în slujba omului ... Și dacă este așa, atunci vă puteți satisface pe deplin curiozitatea citind articolul nostru, în pe care le-am descris în detaliu principiile de funcționare a acestor mașini ...
Schema de bază și principiile de lucru
1. Pentru început, este demn de remarcat faptul că aspiratorul are două rezervoare: unul pentru apă și detergent, celălalt pentru lichid murdar.
2. Mai întâi, turnați soluția de detergent în recipientul corespunzător.
3. Când dispozitivul funcționează, detergentul trece printr-un tub special flexibil către furtun și apoi, sub influența presiunii, este pulverizat pe întreaga suprafață a duzei pentru a fi distribuit uniform pe zonele care urmează să fie curățate.
4. La curățare, pulverizarea soluției de curățare cu aspirația umezelii contaminate cu particule de praf are loc simultan. Dacă doriți să faceți o curățare mai profundă, atunci soluția aplicată cu agentul de curățare trebuie lăsată câteva minute, apoi trebuie colectată spuma, care ar trebui să absoarbă toată murdăria. Lichidul contaminat intră într-un alt recipient, fiind aspirat de duză. Când aspirați înapoi, duza trebuie să fie condusă încet peste suprafață pentru a fi curățată, altfel umezeala nu va avea timp să fie complet absorbită.
5. Dacă ați făcut o curățare profundă, va trebui să așteptați aproximativ o oră și jumătate pentru ca covorul să se usuce complet.
Dacă suprafața rămâne umedă după aspirație, aceasta poate indica o putere redusă. De aceea, atunci când cumpărați aspiratoare de spălat, trebuie acordată o atenție specială valorii puterii acestui model. Cu cât este mai mare, cu atât dispozitivul va funcționa mai bine. Ei bine, bineînțeles, acordați o atenție deosebită volumului rezervorului de apă, pe baza suprafeței totale care va trebui îndepărtată.
Modelele de spălare au principalul avantaj că pot reîmprospăta și umezi aerul. Dar au și dezavantajele lor: sunt mai scumpe decât alte aspiratoare, în plus, vor fi necesare fonduri suplimentare pentru detergenți, sunt mai mari și mai grele, prin urmare, au o manevrabilitate redusă. De asemenea, un mare inconvenient este necesitatea de a-l demonta de fiecare dată după ce ați folosit dispozitivul, de a curăța rezervoarele și de a aștepta până când acestea sunt complet uscate.

Despre cele mai importante principii ale aspiratoarelor robotizate
Despre cele mai importante principii ale aspiratoarelor robotizate
Despre cele mai importante principii ale aspiratoarelor robotizate
Despre cele mai importante principii ale aspiratoarelor robotizate Despre cele mai importante principii ale aspiratoarelor robotizate Despre cele mai importante principii ale aspiratoarelor robotizateHome | Articles

December 3, 2022 17:10:25 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting