Despre alegerea unui aspirator robotizat

Recunoașteți-l: cel mai probabil v-a plăcut povestea știucii și a lui Emelya, care stătea întinsă pe aragaz, în timp ce toate temele erau făcute fără participarea lui, în copilărie. După ce am venit acasă după o zi grea la serviciu, nu vreau să fac treburile casnice: cum să nu-ți amintești un basm în care toate sarcinile să fie efectuate automat. De aceea, este o epocă a tehnologiilor înalte să faci realitate un basm ... cel puțin o parte din el. Aspiratoarele-roboți vă pot oferi un ajutor destul de fezabil pentru menținerea curățeniei și a ordinii. Aceste mașini uimitoare conduc în jurul casei pe cont propriu, podele și covoare cu vid, apoi scutură singuri gunoiul și încep să se reîncarce! Dar pentru ca un astfel de asistent util să apară în casa ta, trebuie mai întâi să-l cumperi. Dar aici pot apărea probleme, deoarece chiar și consultanții din lanțurile de retail nu uneori sunt familiarizați cu principiile pe care le alege. Pentru a umple golurile de cunoștințe, vă sfătuim să vă familiarizați cu materialele din articolul nostru ...
Să observăm imediat că această invenție nu este potrivită pentru toată lumea. Este imposibil să sperăm că acest dispozitiv va prelua complet funcțiile de a pune lucrurile în ordine în apartament. El poate ajuta doar la menținerea curățeniei. Dacă nu sunteți un fan al ordinii perfecte, unde toate lucrurile sunt la locul lor și nu există un singur fir sau lucruri împrăștiate pe podea, această invenție nu este pentru dvs.
Echipamentul tehnic al robotului
Pur și simplu, ce gadgeturi, pensule, senzori are dispozitivul. Pentru curățarea de înaltă calitate, trebuie să aibă cel puțin trei perii: cea principală, cu care se aspiră praful și resturile foarte mici, o perie sau chiar două pentru resturile mari și o perie laterală pentru curățarea plintelor și colțurilor camerei. .
Acele dispozitive ale robotului, care nu sunt responsabile pentru curățare, ci pentru mișcarea acestuia în spațiu, sunt, de asemenea, foarte importante. Senzorii cu infraroșu sunt standard, care sunt incluși în aproape toate aceste dispozitive. Acestea permit robotului să evite obstacolele pe drum. Unele modele mai avansate sunt, de asemenea, echipate cu senzori care detectează locurile de contaminare și direcționează traficul către un astfel de loc.
Lista programelor de lucru
Diferite modele au programe diferite pentru curățarea casei, cum ar fi covor, lemn, țiglă, covor cu pile lungi. Bineînțeles, cu cât dispozitivul are mai multe opțiuni, cu atât va deveni un asistent mai util și funcțional.
Capacitatea bateriei
Curățarea standard într-un apartament va dura aproximativ 2 ore pentru un robot aspirator. Cu toate acestea, nu toate modelele de baterii vor avea suficient timp pentru aceasta, va trebui să monitorizați în permanență dispozitivul: dacă s-a oprit în plină curățare.
Posibilitate de programare
Unele modele au capacitatea de a programa începutul curățării la un anumit moment - acest lucru poate fi util dacă sunteți rar acasă sau aveți nevoie de timp pentru a vă pune la dispoziție apartamentul înainte de sosirea oaspeților sau pentru un eveniment important.
Producător
Nu există atât de multe companii care produc aspiratoare robotizate astăzi, mai ales în comparație cu producătorii de alte aparate de uz casnic. Unul dintre cele mai renumite și de încredere mărci este compania americană iRobot. De asemenea, participanții activi la piață sunt producătorii chinezi și coreeni, dar modelele lor se dovedesc în mare parte a copiilor dispozitivelor americane. Bineînțeles, roboții de diferite mărci diferă semnificativ în ceea ce privește prețul.
Alegerea unui anumit model de robot aspirator ar trebui să se bazeze pe nevoile și capacitățile dvs. financiare. Astăzi aceste dispozitive sunt foarte scumpe și nu le merită să le cumperi pentru distracție, ca o jucărie interesantă. Gândiți-vă la ce aveți cu adevărat nevoie, atunci alegerea va fi mai ușor de făcut.

Despre alegerea unui aspirator robotizat
Despre alegerea unui aspirator robotizat
Despre alegerea unui aspirator robotizat
Despre alegerea unui aspirator robotizat Despre alegerea unui aspirator robotizat Despre alegerea unui aspirator robotizatHome | Articles

November 28, 2022 17:10:52 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting