Dako

Konsumatori rus praktikisht nuk e di emrin e prodhuesit të pajisjeve shtëpiake Dako. Por nëse e mbani mend epokën Sovjetike, atëherë ky emër ishte i lidhur me soba me gaz. Në vitin 1935, u formua kompania Dako. Tashmë në të dyzetat, kompania filloi të zhvillohej me një ritëm të përshpejtuar. Kompania prodhon furra dhe gjithashtu siguron punë për qytetarët e vendit të saj. 41 pllaka në muaj janë prodhuar në 1941. Kompania u bë pronë e komunës në 1947. Dhe në Sao Paulo, kjo ndërmarrje është bërë më e zhvilluara në mënyrë më efikase. Në të njëjtën kohë, kërkesa për bordet e kompanisë ishte vazhdimisht në rritje. Gjatë zhvillimit të saj të suksesshëm, kompania filloi të zhvillojë lloje të reja të tenxhereve. Ata mundësoheshin nga energjia elektrike dhe kishin vetëm dy ndezës. Këto soba janë ende të njohura në mesin e familjeve me të ardhura të vogla.
Në vitet nëntëdhjetë, menaxhmenti i ndërmarrjes vendosi të zgjerojë mundësitë dhe të pushtojë tregun. U vendos që të fillohet montimi i frigoriferëve dhe pastruesve të ajrit. Por, para se të krijojë një frigorifer, kompania kryen një sasi të madhe kërkimesh në këtë fushë. U vendos që të krijohej një frigorifer praktik. Deri në vitin 2002, linja e ardhshme e frigoriferëve ishte përfunduar. Ky moment u shënua me lëshimin e shtatë modeleve të frigoriferëve për përdorim shtëpiak. Çdo frigorifer karakterizohej nga " feminiteti ". Por nuk ka të bëjë vetëm me dizajnin e frigoriferit. Prodhuesi ofron një larmi të gjerë kutish, ndarje të vogla. Të gjitha ato janë të dizajnuara në mënyrë që amvisa të vendosë me lehtësi të gjitha produktet në frigorifer.
Pothuajse çdo frigorifer ka pajisje për ruajtjen e shisheve të aluminit. Ekzistojnë tre rafte me shumë pozicione. Një enë e lëvizshme është krijuar për ruajtjen e mishit. Kontejnerët për perime dhe një numër të madh të ndarjeve në derën e frigoriferit janë të destinuara. Modelet më të mira të frigoriferëve janë të pajisura me një regjim turbo. Do të ketë një temperaturë të ulët në të gjithë dhomën e frigoriferit. Për sa i përket konsumit të energjisë, frigoriferi Dako i përket klasës A. Por, natyrisht, ekzistojnë modele më të thjeshta frigoriferësh që kanë një nivel të ulët funksionaliteti. Por çdo frigorifer është i pajisur me një ftohës miqësor për ozonin.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

December 3, 2022 04:17:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting