Dako

Ruski potrošnik tako rekoč ne pozna imena proizvajalca gospodinjskih aparatov Dako. Ampak, če se spomnite sovjetske dobe, potem je bilo to ime povezano s pečmi na plin. Leta 1935 je bilo ustanovljeno podjetje Dako. Že v štiridesetih letih se je podjetje začelo pospešeno razvijati. Podjetje proizvaja pečice in zagotavlja tudi delovna mesta za državljane svoje države. Leta 1941 so izdelali 41 plošč na mesec. Podjetje je leta 1947 postalo občinska last. In v Sao Paulu je to podjetje postalo najučinkovitejše v razvoju. Hkrati se je povpraševanje po upravnih odborih podjetja nenehno povečevalo. Med uspešnim razvojem je podjetje začelo razvijati nove vrste štedilnikov. Poganjali so jih z elektriko in imeli le dva gorilnika. Te peči so še vedno priljubljene med družinami z majhnimi dohodki.
V devetdesetih letih se je vodstvo podjetja odločilo razširiti priložnosti in osvojiti trg. Odločeno je bilo, da začnemo sestavljati hladilnike in čistilce zraka. Toda preden ustvari hladilnik, podjetje na tem področju opravi ogromno raziskav. Odločeno je bilo ustvariti praktičen hladilnik. Do leta 2002 je bila dokončana prihodnja linija hladilnikov. Ta trenutek je zaznamovala izdaja sedmih modelov hladilnikov za domačo uporabo. Za vsak hladilnik je bila značilna " ženstvenost ". Ne gre pa samo za obliko hladilnika. Proizvajalec ponuja široko paleto škatel, majhnih predelkov. Vsi so zasnovani tako, da lahko gospodinja vse izdelke udobno postavi v hladilnik.
Skoraj vsak hladilnik ima opremo za shranjevanje steklenic iz aluminija. Obstajajo tri police z več položaji. Odstranljiva posoda je namenjena shranjevanju mesa. Namenjene so posode za zelenjavo in veliko število predelkov na vratih hladilnika. Najboljši modeli hladilnikov so opremljeni s turbo načinom. V celotnem hladilnem prostoru bo nizka temperatura. Glede porabe energije hladilnik Dako spada v razred A. Seveda pa obstajajo preprostejši modeli hladilnikov, ki imajo nizko stopnjo funkcionalnosti. Toda vsak hladilnik je opremljen z ozonom prijaznim hladilnim sredstvom.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

November 26, 2022 22:26:40 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting