Dako

Consumatorul rus nu știe practic numele producătorului de aparate de uz casnic Dako. Dar dacă vă amintiți epoca sovietică, atunci acest nume a fost asociat cu sobele cu gaz. În 1935, s-a înființat compania Dako. Deja în anii patruzeci, compania a început să se dezvolte într-un ritm accelerat. Compania produce cuptoare și oferă, de asemenea, locuri de muncă pentru cetățenii țării sale. În 1941 au fost produse 41 de plăci pe lună. Compania a devenit proprietate municipală în 1947. Și în Sao Paulo, această întreprindere a devenit cea mai eficientă dezvoltare. În același timp, cererea pentru consiliile de administrație a companiei era în continuă creștere. În timpul dezvoltării sale de succes, compania a început să dezvolte noi tipuri de aragazuri. Ele erau alimentate cu energie electrică și aveau doar două arzătoare. Aceste sobe sunt încă populare în rândul familiilor cu venituri mici.
În anii nouăzeci, conducerea companiei a decis să extindă oportunitățile și să cucerească piața. S-a decis să înceapă asamblarea frigiderelor și purificatoarelor de aer. Dar înainte de a crea un frigider, compania efectuează o cantitate imensă de cercetare în acest domeniu. S-a decis crearea unui frigider practic. Până în 2002, viitoarea linie de frigidere a fost finalizată. Acest moment a fost marcat de lansarea a șapte modele de frigidere pentru uz casnic. Fiecare frigider era caracterizat de „ feminitate ”. Dar nu este vorba doar despre designul frigiderului. Producătorul oferă o mare varietate de cutii, compartimente mici. Toate sunt concepute astfel încât gospodina să poată pune confortabil toate produsele în frigider.
Aproape fiecare frigider are echipamente pentru depozitarea sticlelor de aluminiu. Există trei rafturi cu mai multe poziții. Un recipient detașabil este conceput pentru depozitarea cărnii. Sunt destinate recipiente pentru legume și un număr mare de compartimente pe ușa frigiderului. Cele mai bune modele de frigidere sunt echipate cu un mod turbo. În tot compartimentul frigiderului va fi o temperatură scăzută. În ceea ce privește consumul de energie, frigiderul Dako aparține clasei A. Dar, desigur, există modele mai simple de frigidere care au un nivel scăzut de funcționalitate. Dar fiecare frigider este echipat cu un agent frigorific compatibil cu ozonul.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

December 5, 2022 04:27:40 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting