Dako

Az orosz fogyasztó gyakorlatilag nem tudja a háztartási készülékek gyártójának Dako nevét. De ha emlékszel a szovjet korszakra, akkor ezt a nevet a gáztűzhelyekhez társították. 1935-ben megalakult a Dako társaság. A negyvenes években a vállalat gyorsuló ütemben kezdett fejlődni. A cég sütőket gyárt, és munkahelyeket biztosít hazája állampolgárai számára is. 1941-ben havonta 41 lemezt gyártottak. A társaság 1947-ben került önkormányzati tulajdonba. Sao Paulóban pedig ez a vállalkozás vált a leghatékonyabban fejlődővé. Ugyanakkor a társaság igazgatósága iránti igény folyamatosan növekedett. Sikeres fejlesztése során a társaság új típusú tűzhelyeket kezdett fejleszteni. Elektromos energiával működtek, és csak két égőjük volt. Ezek a kályhák továbbra is népszerűek a kis jövedelmű családok körében.
A kilencvenes években a vállalat vezetése a lehetőségek bővítése és a piac meghódítása mellett döntött. Úgy döntöttek, hogy megkezdik a hűtők és légtisztítók összeszerelését. De a hűtőszekrény létrehozása előtt a vállalat hatalmas mennyiségű kutatást végez ezen a területen. Döntöttek egy praktikus hűtőszekrény létrehozásáról. 2002-re elkészült a leendő hűtőszekrény. Ezt a pillanatot hét modell otthoni használatra történő hűtőgéppel történő kiadása jellemezte. Minden hűtőszekrényre jellemző volt a " nőiesség ". De nem csak a hűtőszekrény kialakításáról van szó. A gyártó sokféle dobozt, kis rekeszt kínál. Mindegyiket úgy tervezték, hogy a háziasszony kényelmesen elhelyezhesse az összes terméket a hűtőszekrényben.
Szinte minden hűtőszekrény rendelkezik alumínium palackok tárolására szolgáló berendezéssel. Három többállású polc van. Kivehető tartályt terveznek a hús tárolására. Zöldséges tartályokat és a hűtőszekrény ajtaján található nagy számú rekeszt szánják. A hűtők legjobb modelljei turbó üzemmóddal vannak felszerelve. Az egész hűtőtérben alacsony hőmérséklet lesz. Az energiafogyasztást tekintve a Dako hűtőszekrény az A osztályba tartozik. Természetesen léteznek egyszerűbb hűtőszekrény-modellek, amelyek funkcionalitása alacsony. De minden hűtőszekrény fel van szerelve ózonbarát hűtőközeggel.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

December 8, 2022 01:36:47 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting